keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Ke 21.9

PM: 9km

Töihin piti aamulla hurauttaa autolla, koska luvassa oli reissaamista Harjavallan suuntaan. Havaitsin samalla, että vitosen aamulenkki on toiminut hyvänä herättäjänä, sillä tänä aamuna oli toimistolla poikkeuksellisen nuutunut olo. Hoopoilin toimistolla jonkun aikaa ennen kuin lähdin hoitamaan Harjavallan keikkaa. Siellä ei mennytkään kuin pari tuntia ja pääsin lounasajaksi jo takaisin Poriin.

Työpaikan eteen oli tullut kiertävä rekka "Suomi mies seikkalee", jossa tehtiin kaikenlaisia kuntoon liittyviä testejä. Oli puristusvoiman mittausta, rasvaprosenttia, sykearvoja jne. Kaikki oli ilmaista, joten välillä rekalle oli oikien kunnon jono. Tällaisien pikatestien luotettavuus ei tietenkään ole mitään huippuluokkaa, mutta työkaverit oli asiasta niin intoa täynnä että piti itekin siellä iltapäivällä pyörähtää. Kivaa olikin, sillä tapasin entisen yläaste- ja lukioaikasen liikunnanopettajani, joka on jäänyt eläkkeelle jo vuosia sitten. Nykyisin hän kiertelee harrastuksenaan kertomassa kaikennäköisistä liikuntaan liittyvistä testeistä ja mittauksista. Testitulokset nyt näytti mitä näytti, kai mä suht kunnossa olen :)

Töistä pöristin kotterolla kotiin ja lösähdin sohvalle makoilemaan. Iski päälle uskomattoman vetelä fiilis ja ei olisi millään viitsinyt lähteä lenkille. Seiskan uutisten jälkeen pakotin itseni ylös, kiskoin hynttyyt ylle ja lähin lenkuttamaan. Itse juoksu sujuikin uskomattoman kevyesti, joka oli todella positiivinen yllätys. Huomenna vois koettaa kerätä hieman enemmän kilsoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti