maanantai 25. heinäkuuta 2011

Viikko 29 päätökseen

La 23.7
PM: tukilihasjumppa
Ilta/alkuyö: 23km

Su 24.7
PM: 9km

Viikko 29: juoksua yhteensä 101km

Ou jea! Satanen meni viikkomääränä pitkästä aikaa rikki. Näin paljon olen juossut edellisen kerran joskus ennen pääsiäistä huhtikuussa.

Ainakin kerran kesässä pitää koettaa nauttia tästä Suomen suven tarjoamasta valoisuudesta. Siihen liittyy jotain niin käsittämättömän hienoa, kun yökin on niin valoisaa aikaa. Tämä tarkoittaa kohdallani sitä, että vähintään kerta kesään lähden juoksemaan pidempää lenkkiä myöhäisillasta tai jopa keskellä yötä. Olin ajatellut jo etukäteen lauantaina moisen taas vetäistä, mutta iltapäivällä riehunut ukkosmyrsky lannisti hieman fiilistä. Keli kuitenkin selkeni ja jo klo. 20.30 aurinko paistoi täydeltä terältä. Sää oli juoksuun siis mitä parhain, koska sateen jälkeen ilma oli todella happirikkaan ja raikkaa tuntuinen. Klo. 21.30 lenkkitossut jalkaan ja baanalle. Alussa meno tuntui hieman tahmealta, johtuen varmaan siitä, että elimistö ei ollut tottunut juoksuun tähän aikaan vuorokaudesta. Pian alkukankeus kuitenkin väistyi ja loppulenkillä olikin kerta kaikkiaan fantastinen fiilis. Juoksin Kokemäenjoen rantamaisemia muutamilla koukkauksilla höystettynä yhteensä 23km. Lenkki oli ensimmäinen pitkä sitten huhtikuun puolenvälin ja taisipa olla myös eka pitkään aikaan kun juoksin yhteen menoon yli 10km. Parempaa tunnetta touhuun saa todella hakea. Toivottavasti moinen säilyy :)

Sunnuntaina juoksin Tour de Francen päätösetapin jälkeen vielä 9km. Lähes pelkästään hyviä fiiliksiä sisältänyt viikko tuli näin pakettiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti