maanantai 21. helmikuuta 2011

Tulevia kisoja ja blogin yleistä muokkausta

Katselin tuossa taannoin, että missähän kaikkialla sitä voisi yrittää tänä vuonna kisailla. Lisäsin suunitelmiani tuohon ostikon "tulevia kisoja" alle. Tuo nyt on tietenkin vain tällainen alustava runko ja ainahan joitain esteitä voipi matkalla ilmaantua. Joku plääni on kuitenkin hyvä olla olemassa :)

Maratonin suhteenhan mulla on ollu alustavana ajatuksena, että en sitä tänä vuonna todennäköisesti juokse. Ensi vuonna ois sitten tarkoitus pistellä kaksikin maratonia (keväällä ja syksyllä), mikäli vain paikat pysyy ehjänä. Jätetään nyt tämänkin vuoden osalle sellainen takaportti, että jos Finlandia maratonilla menee puolikas aivan lentämällä syyskuun alussa, niin sitten HARKITAAN lähtöä Vantaan maratonille lokakuun alussa.

Lisäsin tuonne oikean sivun alalaitaan myös edellisen vuoden kisani tuloksien kera. Tuota vanhempia tuloksia en (ainakaan vielä) rupea lisäileen ja eipä siinä paljoo lisättävää olisikaan. Niin monen monta vuotta meni vaivojen kanssa tapellessa ja kisoja en juossut lainkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti