torstai 3. helmikuuta 2011

Ke 2.2 Pöpperöööö

AM: 2km. PM: 2+12km

Lunta tuli sitten lisää aivan aamusta ja ilmeisesti edellisestä yöstä lähtien. Jo aamulla nimittäin joutu juokseen töihin melkomoisessa pöpperössä. Koettivathan nuo päivän aikana teitä aurata, mutta minkäs teet kun tavaraa tulee taivaan täydeltä lakkaamatta. Lupasin taannoin olla rarisematta lumesta, mutta korpeaa, kun sitä sataa lisää lähes jatkuvasti. Uutisista katoin, että Kainuu on tällä hetkellä Suomen lumisin paikka. Kaikissa lumimittauksissa saadaan tuloksiksi päälle 80cm tai vielä huomattavasti enemmän.

Alunperin olin ajatellut juosta tänään jotain vauhtileikittelyn tyyppistä, mutta tuo pöpperöinen keli hautasi kyllä ne ajatukset. Mietin hiihtoakin, mutta juosta päätin silti. Lumisade lakkas ennen kun pääsin töistä kotiin ja varsinaiselle lenkille, mutta pito siinä jo sataneessa töhmerössä ei ollut kyllä kummoinen. Tuntu että jalat vetkuaa vähän sinne ja tänne. Lihasjumi tällaisten tempauksien jälkeen tulee varmaan olemaan mahtava. Saa taas hieroja ihmetellä, että miten se saakin ittensä noin jumiin :) 12km onnistuin noiden työmatkojen lisäksi mittariin kerryttämään sellaista perus rauhallista menoa.

Torstaina meinaa sitten hammaslekuri kiskoo multa viisaudenhampaan irti. Ei vielä osannut varmaksi sanoo tarkistuskäynnillä, että lähteekö helposti, vai pitääkö sen kanssa käyttää järeääkin taistelukalustoa. Kaksihan multa on noita jo vuosia sitten otettu, joista toista sahasivat miltei tunnin ja ikenet revittiin pitkältä matkalta auki tyyiliin leukaluita myöten. Voi olla, että seuraavina päivinä syljetään verta ja reenit jääpi vähemmälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti