maanantai 21. helmikuuta 2011

Su 20.2 Pötsi kuralla viikko pakettiin

PM: hieman vatsa / selkälihaksi ja 13km lenkki

Viikon reenit: juoksua 56km + kuntopiiriä

Jumppailin siinä puolen päivän jälkeen kotona hieman vatsa ja selkälihaksia. Fiilis oli kaikin puolin hyvä. Juokseen lähin noin klo. 14.00 tienoossa. Heti muutaman kilsan jälkeen alkoi tuntua, että maha niskottelee. Kohta siellä olikin jo vallan kauhea meteli menossa ja tuntui, että veskiin pitäis päästä. Sissipaskalla en oo vielä tänä talvena joutunu kinoksien keskellä käymään. Nytkin taistelin muutaman kilsan eteenpäin ja ryntäsin kun rusakko puskasta Kajaanin ABC:n WC-tiloihin. Arvelin suolen tyhjentämisen tuovan helpotuksen, mutta mitä vielä! Muutaman kilsan päästä sama alkoi uudelleen. Nyt ei sentään tullu akuuttia tarvetta lähtee tyhjennykselle, mutta olo oli aivan tautisen tuskainen ja voimaton. Närästikin niin peevelisti. 13km sain tuskien taipaleena kilsoja lenkkiin kasaan.

 Mullahan tähystettiin ennen joulua närästyksen seurauksena tullut paha ruokatorven tulehdus, johon olen joutunut kaiken maailman happolääkityksiä syömään. Oireet on ollu vuoden vaihteen jälkeen aika hyvin kurissa enkä haluaisi niiden nyt millään muotoa palaavan. Polte kun oli tuolloin usein sitä luokkaa, että nukkumisestakaan ei meinannu tulla mitään. En ollu nyt edes vetäny mitään tyyliin kasaa rasvaista pekonia ja kymmentä munkkia, joten en tiedä mikä nää oireet laukaisi. Illalla olo oli jo kuitenkin parempi, vaikka närästysvaivat poltteli ruokatorvessa edelleen.

Viikkoon ei tullu juoksua kun nuhaiset 56km. Osin reeniä haittasi hieman tuo pakkanen, mutta osin voi katsoa vaan peiliin lusmuilusta syyttäen. Maanantaina aloitetaan viikko oikein kunnon salireenillä, jotta saatais hieman voimaa näihin kapuloihin ja jaksain alkaan sitten myähemmin keväällä ylämäkiäkin oikein kunnolla nousemaan. Saa työpaikan salilla lihaskimput taas katella, että eihän tuo rimpula mitään jaksa ;-)

Oon tässä kisojen muodossakin miettiny tulevaan kesää ja syksyä, joista laittelen varmaan jossain vaiheessa viikolla infoa tännekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti