sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

Viikko 22: Jo kesäkuuta mennään + eroon addiktiosta

Ma 27.5; a: 6km. i: 14km. Yht. 20km
Ti 28.5; a: 5km. i: 10km. Yht. 15km
Ke 29.5; a: 7km. i: keskivartalojumppa + 8km. Yht. 15km
To 30.5; p: 13km
Pe 31.5; a: 5km. i: 14km. Yht 19km
La 1.6; p: 5km + 7 x 30kpl loikat ylämäkeen + 5km. Yht. 10km
Su 2.6; p: pientä pohje- ja nilkkajumppaa. i: 16km

Viikko 22: juoksua yht. 108km

Määrän puolesta ihan ok treeniviikko. Tarkoitus oli juosta pitkä lenkkikin joku päivä, alunperin suunnittelin että helatorstaina, mutta meninkin tuolloin tekemään kaverini kanssa kimppalenkin Helsinkiin. Lähdettiin uimastadionilta, juostiin Keskuspuiston reittejä pitkin 13km ja saunottiin päälle uimastadionilla. Kivaa oli yhdessä juosta ja turista kaikenlaista, lähinnä urheiluun liittyvää. Kesäkuukin jo vaihtui. Tämähän tarkoittaa sitä, että kauden ensimmäiseen tavoitteeseen, Levillä 7.9 juostavaan Ruskamaratoniin on enää vain reilut 3 kuukautta aikaa. Olen kalentertiin merkinnyt matkan varrelle kaikenlaisia kisoja ohjelmaan, jotka toimivat hyvinä kovina treeneinä. 2 viikon päästä pitäisi näillä näkymin juosta niistä ensimmäinen, puolimaraton Forssan Suvi-illassa.

Tunnustukseni ja yritys lopettaa

Monella meistä on paheita, joista haluaisi päästä eroon. No minä olen käyttänyt nuuskaa vuosikausia. Joskus 20 vuotta sitten lukion päätyttyä ja erityisesti armeijassa jäin salakavalasti siihen kiinni. Mentyäni yliopistoon opiskelemaan, päätin toisen opiskeluvuoteni jälkeen, että nyt saa piisata ja onnsituin lopettamaan tämän pa--an käytön. Vuosien tauon jälkeen joissakin pakkanaaleissa tuli taas nuuskaa käytettyä ja pikuu hiljaa satunnaisesta käytöstä tuli jälleen päivittäinen tapa. Tiedostan kyllä, että eihän se mitään hyvää tee (varsinkaan urheilua harrastavalle), on tosi epäterveellistä jne. Nikotiini vain on todella pahasti addiktoiva mömmö ja mokomastahan oon tullut pahasti riippuvaiseksi.

En koskaan ole peitellyt nuuskan käyttöäni, mutta en liiemmin kyllä mainostanutkaan. Nyt kun kesäkuu vaihtui, päätin että nyt piisaa! Koetan oikeesti lopettaa tän paskan tunkemisen huuleeni!! Olen pitänyt itseäni kuitenkin suhteellisen vahvaluonteisena kun jotain päätän, joten miksi ei tämäkin nyt onnistuisi. Jos joku näkee minun sortuvan, saa haukkua heikkoluonteiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti