sunnuntai 16. kesäkuuta 2019

Viikko 24

Ma 10.6; i: 13km
Ti 11.6; a: 8km. i: 13km hieman tavallista reippaammin. Yht. 21km
Ke 12.6; lepo, illalla tunnin hieronta
To 13.6; a: 6km. i: keskivartalojumppa + 3km + 7km vauhtileikittelyä + 3km, sis. 3x100m kiihdytykset. Yht. 19km
Pe 14.6; lepo
La 15.6; p: 7km
Su 16.6; a/p: 15km suunnistusta (Jukolan viestin 6 osuus)

Viikko 24: juoksua yht. 75km

Oli töiden puolesta todella kiireinen viikko. Työpäivät hieman venyivät, varsinkin perjantaina jolloin piti lähteä jo kukonlaulun aikaan liikenteeseen ja palasin vasta illalla kotiin. Treeniaika oli siis jonkin verran kortilla. Vaikka kilometrejä kertyi viikkoon vain laiskanlaisesti, sain muutaman hyvän avaintreenin tehtyä. Tiistai-illan reipastelu kulki oikein mukavasti. Sen sijaan torstain vauhtileikittely oli leikistä kaukana. Treeni otti tosi koville ja olin parissa kohtaa heittää ylen reitin varteen, mutta tältä vältyttiin. En tosin muista milloin olisi treeneissä ollut viimeksi noin lujilla.

Kolmas mukavasti elimistölle ärsykettä antanut pläjäys oli Jukolan viestin 6 osuus, joka oli kaavailtu karttaan reilun 11km mittaiseksi. En tosiaankaan ole mikään hyvä suunnistaja, joten hieman ylimääräistähän ryteikössä tuli kierrettyä. Aikaakin mokomaan meni suunnilleen 2:30. Kaverini houkutteli minut juoksemaan joku aika sitten varamiehenä heidän joukkueeseen Arsenal Finlandiin. En ole koskaan ennen Jukolan viestissä juossut osuutta ja oli kyllä huikean hyvä kokemus. Edellisestä suunnistuskerrastanikin oli aikaa n. 15 vuotta, mutta ihan hyvin touhu siihen nähden sujui. Välillä toki intoa piisasi enemmän kuin taitoa, joka johti siihen että laapotin joitakin rastivälejä hirven askelin pahasti harhaan ja parisa kohtaa kun virtaa riitti, puskin tiheän ryteikön läpi kun vaihtoehtona olisi ollut jonossa rauhallisempi eteneminen. Aikaa tällä en kylä juurikaan voittanut :) Voin jo kuitenkin nyt sanoa, että ei jää viimeiseksi Jukolan osuudekseni. I´ll be back!!!

Ensi viikolla kalenterissa lukeekin sitten että aloita maratontreeni. Tähän mennessähän olen treenennut että jaksan oikeasti treenata. Nyt siis pitää alkaa tietä kuluttamaan jos meinaa syksyllä olla kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti