tiistai 3. huhtikuuta 2012

Viikko 13

Ma 26.3: lepo, sairaana
Ti 27.3: lepo, sairaana
Ke 28.3: lepo, sairaana
To 29.3: lepo, sairaana
Pe 30.3: lepo, sairaana
La: 31.3: lepo, kaverin luona Vantaalla
Su 1.4: lepo, parantelua taudista ja toipumista eilisestä juhlimisesta

Viikkoon juoksua: pyöreä 0km

Meni viikko sitten sairastellessa. Tiistaina kävin uudelleen lekurissa, koska tauti paheni taas kunnolla päälle. Ottivat uudet verikokeet ja niinhän siinä kävi, että tulehdusarvot olivat lähteneet nousemaan. Lekurin mukaan virustauti oli muuttunut bakteeriperäiseksi. Mut määrättiin siis antibioottikuurille. Pari päivää olin töistäkin pois kun olo oli perin surkea.

Viikonloppua kohden olo rupesi hieman kohoamaan. Fiilis olikin, että ehkä tämä sittenkin tästä vielä taittuu. Lauantaina tuli käytyä Sallisen Niinan (kurssikaveri) luona Vantaalla ja juhlittua siinä sitten oikein kunnolla. Hienon kämpän oli Niina itselleen remontoinut. Lauantain juhlinta tiesi sunnuntaille taas perin surkeaa oloa. Nykyään kun tuo pienikin alkomaholin nauttiminen tuntuu aiheuttavan hirvittävän kanuunan, saati jos on tullut otettua "hieman" enemmänkin.

Reenit ovat nyt olleet about 3 viikkoa jäissä tän pitkittyneen sairastelun takia. Katsotaan nyt, mitä kaikkea tällä viikolla uskaltaisi jo alkaa puuhailemaan. Pitää kuitenkin olla varpaillaan ja himmata heti, jos uusia oireita alkaa ilmaantumaan. Vihon viimeiseksi tässä nyt kaivataan mitään sydänlihastulehdusta tai vastaavaa, joka on aina ilmassa mikäli menee kipeenä hölmöilemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti