maanantai 17. joulukuuta 2012

Viikko 50: Tauti jatkuu

Ma 10.12; lepo, flunssa
Ti 11.12; lepo, flunssa (kuumettaa uudelleen ja olo paheni selkeästi)
Ke 12.12; lepo, flunssa
To 13.12; lepo, flunssa
Pe 14.12; lepo, flunssa
La 15.12; lepo, flunssa (olo parempaan päin)
Su 16.12; lepo, flunssa (köhityttää, mutta muuten aika ok olo)

Viikko 50: juoksua pyöreät 0km.

Joopa joo. "Reenit" oli aika helppo listata. Taudin kourissa olen ollut. Viikon alussa olo vaan paheni ja kuume nousi päälle uudelleen. Menin lekuriin, joka antoi antibioottikuurin. Kovasta kurkkukivusta huolimatta mulla ei mitään angiinaa ole ollut, mutta limakalvot näytti lekurin mukaan muuten turvonneilta ja niulu punoitti kuulemma paljon. Keuhkoputkentulehdus nyt ainakin oli diagnoosi, putkissa aikoista röhinää ja niin edelleen. Lepoa on siis ollut tarjolla ihan koko viikoksi.

Homma etenee nyt niin, että kokeilen aloittaa juoksemista. Vaikka olo onkin jo aika hyvä, niin hengitys pihisee vielä jonkin verran, eli juoksuvireen suhteen en ole kovinkaan toiveikas. Jos homma lähtee viikolla hyvin pelittämään, niin elättelen vielä toiveita päästä Dubain lähtöviivalle. Jos taas hengityselimet tarjoavat pihinää, yskänpuuskia yms. ahkeraan niin sitten alkaa olla kyllä päätös siirtyä maratonjuoksijasta turistiksi hyvin lähellä.

6 kommenttia:

 1. No voihan helevetti!!

  Tää on jo aika pyllystä ja syvältä sanon minä!!

  Tsemppiä ja toivotaavasti parantuminen lähtee liikkeelle, jotta hyvät pohjat eivät men aivan täysin hukkaan!!

  VastaaPoista
 2. Thanks! Kurjaltahan tämä tuntuu kun kova työ valuu hukkaan. Tilanne ei ole mikään uusi vaan takavuosilta tuttuakin tutumpi (silloin vain riivasivat vammat eikä taudit). Täähän vaan tietää sitä, että jos Dubain reissu menee turistimatkaksi niin ensi syksyyn ja mahdollisesti jo kevääseen pitää kehittää valtaisa kostoprojekti!

  VastaaPoista
 3. Ehdotan siinä tapauksessa Köpista Toukokuussa 2013. Silloin olisi kiriapuakin sinne sub 2:50 aikaan tarjolla ;)

  VastaaPoista
 4. Ei ois Köpis varmaan hullumpia vaihtoehto. Jos nyt ylipäänsä keväällä maratonia mietin, niin se olisi varmaan Oulun Terwamaraton ihan kotimaan kamaralla. Syksyksi sitten toki johonkin Eurooppaan.

  VastaaPoista
 5. Ei ne pohjat vielä ole kadonneet. Jos tällä viikolla pääset aloittelemaan lenkkeilyn, niin sen jälkeen ehdit vetää vielä kolme kovaa viikkoa ennen keventelyä ja olet Dubaissa ainakin 99%:sessa iskussa lähtöviivalla.

  VastaaPoista
 6. Jeah! Ei kirvestä vielä ole todellakaan kaivoon viskottu vaikka tuo taudin vihulainen lietsoikin ehkä (turhaakin) tappiomielialaa. Olettaen, että tauti ei tee paluuta, pitää keskittyä nyt oleellisiin viimeistelyreeneihin. Muutaman keskipitkän reippaan ja pitkän lenkin kun saa hyvin tehtyä niin eiköhän homma saada pelittämään :)

  VastaaPoista