perjantai 16. maaliskuuta 2012

Köh köh köh krääh...

Ma 12.3
PM: 2h punttisalireeni

Ti 13.3
AM: 5km
PM: 5km + 60min. hieronta
Yht. 10km

Ke 14.3
lepo, kipeenä

To 15.3
lepo, kipeenä

Pe 16.3
lepo, kipeenä

Tauti tuli sitten kylään. Tiistaina alkoi töissä tuntumaan, että kaikki ei ole kohillaan. Tuntemuksen vahvisti kotimatkan juoksu, joka oli todella voimatonta. Kävin hierojalla ja mittasin kuumeen ja sehän mokoma oli noussu. Keskiviikkona tauti jylläsikin sitten ihan kunnolla ja kuumetta oli 38 asteen hujakoilla, vähän päällekin. Eilen kuume kuitenkin laski ja lähin tänään jo töihin. Lihassärky ja pään jomotus ovat kuitenkin edelleen melkoisia ja tuntuukin että olo on taas pahenemaan päin prkl!! Ei tää tauti nyt mikään yllätys ollu, sillä töissä ovat osastoltame lähes kaikki jo jollakin tavalla ennen mua sairastaneet. Kaiken kruunas viime viikolla ja tän viikon alussa autossa istuminen työkaverin kanssa, joka röhisi, pärski ja niisti lähes taukoamatta. Ole siinä nyt sitten pöpöjä saamatta. Taudin leviämistä ei todellakaan ole ainakaan estänyt se seikka, että työkaverini ovat vähän samaa kaliberia mun kanssa, eli töihin mennään jos tauti ei ole aivan hirveimmillään. Kynnys jäädä kotiin on vaan ainakin itelläni todella kova. Siinähän sitä sitten pöpöt tarttuu kun porukka köhivänä ja rohisevana töissä hiiviskelee. Ainoa mikä hirvittää on, että osa työporukasta on sairastanu viikkotolkulla ja sellainen ei nyt reenien puolesta mitenkään passaisi. Täytyy toivoa ettei viimevuotiset kauhukuvat sairauden pitkittymisestä tästä nyt alkaisi.

Vantaan Aktia Cup jää nyt suosiolla väliin, niin kun juoksut muutenkin viikonlopulta. Vielä tänään mietin, että lähen Vantaalle kavereita tapaamaan ja kävisin kisaakin ehkä katsomassa. Jään nyt olon pahennuttua kuitenkin kotiin. Koetan levätä ja saada kropan taas pelaamaan normaalisti.

2 kommenttia:

  1. Autossa "tautisen" kanssa. Se on siinä.
    En muista mistä olen saanut sellaisen käsityksen, ettei sairaana/orastavassa taudissa saisi mennä hierontaan. Taitaa olla jotain kansanviisauksia ;) En tiedä onko sille mitään tieteellistä perustetta...

    VastaaPoista
  2. En moista ole kuullutkaan. Hyvä että aina tippuu jotain uutta infoa :)

    VastaaPoista