lauantai 29. lokakuuta 2011

Vaisu perjantai, pirteä lauantai

Pe 28.10
AM: 5km
PM: 5km + 4km
Yht. 14km

La 29.10
PM: tukilihasjumppa ja 20km

Eilen ei sujunut. Jaloissa painoi eikä oikein missään vaiheessa juoksu tuntunut edes hauskalta. Meinasin jättää jopa tuon 4km lisälenkin tekemättä, mutta pakotin itseni liikkeelle. Vaikka kipitys ilman reppua hieman tuntuikin keveemmältä, niin tukkoista laahustusta se oli silti.

Tänään oli sitten liikkeellä ihan eri ukko. Jumppasin päivällä keskivartaloa hieman ja venyttelin ohessa. Lenkille lähdin vasta klo. 18.00 illalla. Alussa oli hieman kankeaa menoa, mutta sitten alkoi sujua. Kevyttä hipsuttelua ja kilsat taittuivat mukavasti. Maha sekoili noin 8km jälkeen ja jouduin käymään puskan puolella, mutta tämän jälkeen fiilis oli entistä parempi. Oikeastaan tosi kummallinen lenkki, mutta en pistä ollenkaan pahakseni. Näin se vaan toisena päivänä tökkii ja toisena kulkee.

2 kommenttia:

  1. Elimmistö on ihmeellinen. Joskus kulkee kun ei pitäisi ja taas joskus toisinpäin :) Pääasia että edes joskus kulkee. Ei muuta kuin prokkis päälle ja kohti ensi kautta!

    VastaaPoista
  2. Näinhän se menee. Se on aina plussaa kun kulkee silloin kun sitä vähiten osaa odottaa. Kohta on edessä lomamatka, mutta sen jälkeen aletaan harjoitella taas kunnolla. Jospa ensi kaudella taas sujuisi.

    VastaaPoista