tiistai 17. toukokuuta 2011

"Sukupuolitauti" keuhkoissa

Tänään sain tietää vielä lisää labratuloksia siitä, mitkä kaikki taudit tuossa piinasivat, tai piinaavat piilevinä ehkä edelleenkin.

Mykoplasma oli tuossa aikaisemmin ollut riesana, mutta nyt testeistä oli näkynyt myös KEUHKOKLAMYDIA. En ollut tuollaisesta suunnilleen kuullutkaan, saati sitten miettinyt mulla moisen olevan riesana. Antibioottikuurin, minkä taannoin söin pitäisi kai siihen tehota, mutta lekuri sanoi kyseessä olevan harvinaisen pottumaisen ja ennen kaikkea sitkeän taudin, joka saattaa jäädä piilevänä elimistöön hengailemaan ja iskeä takaisin vaikkapa keuhkokumeen muodossa. Viime viikon vietin jo puolesta välistä eteenpäin aika lailla oireetonta eloa, mutta lekuri kehoitti silti edelleen varovaisuuteen. Reenata saa, mutta omaa kehoaan kuunnellen. Pöpö on mulla ollut ilmeisesti sitkeää laatua, koska kuumettakin piti yllä niin tolkuttoman kauan. Alotan tässä siis juoksut erittäin maltillisesti ja vältän kaikkia "keuhkot pihalle" rääkkääviä reenejä. Mitään keuhkokuumetta tai sydänlihastulehdusta en nyt tähän kyllä seuraksi kaipaa yhtään. Mieluummin olen huonolla reenillä sitten pidempään.

Eilen maanatntaina juoksin jo töihin, töistä kotiin ja tein vielä sitten 8km lenkin. Reenit siis muotoa

AM: 2km. PM: 2+8km

Aika hyvä fiilis oli juostessa, mutta hieman vielä röörit röhisi lenkin jälkeen illalla. Kuten jo sanottua otan vielä tulevat viikot aika maltillisesti ja ettei reenit pukkais uusia tauteja ja sitä kautta takapakkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti