sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Loppuviikko: vielä lepäilyä ja Giron alkufiilistelyä

Viron reissulta tultiin takaisin torstaina. Tauti ei reissussa pahentunut, joskaan ei nyt täysin parantunutkaan. Valvottua tuli tietty aivan epäinhimillisesti, mikä ei nyt elimistölle mitään varsinaista toipumista ollut.

Tauti ei muuten enää pahemmin eloa haittaa, mutta tukkoinen ja väsynyt olo on edelleen. Vaimo hommas mulle eilen sellasen nenänhuuhtelukannun, josta valutetaan lämmintä suolavettä sierainten läpi. Antibioottikuuri päättyi perjantaina, joten kokeillaan nyt vielä tätäkin röörejä avaamaan. Jos ei tehoa, niin menen ens viikolla poskiontelot huuhteluttamaan oikein kunnolla. On kyllä ollut kauttaaltaan sellanen pöpöpesä tää mun tauti, että näin pitkänä en ole moista ennen kokenut. Eilen fiilistelin oloani, että jokohan sitä uskaltais lenkille lähtee, mutta näin pitkän taudin jälkeen päätin vielä ottaa viikonlopun lepäillen. Henkisesti tuskaista, mutt parempi sekin kun saada vielä tätäkin kokemusta hirveempi jälkitauti riesaksi. Jospa sitä ens viikolla pääsis jo lenkkareitakin tuulettamaan :)

Taas on se aika vuodesta, että pinkki on tosimiesten väri, sillä pyöräilyn ensimmäinen vuoden suurista ympäriajoista Giro d´Italia starttasi eilen, joten on nyt ainakin töllöttimestä ohjelmaa luvassa seuraavat 3 viikkoa. Reitti on tosi rankka, joten kunnon raastoa lienee vuoristoetapeilla luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti