tiistai 25. tammikuuta 2011

Ma 24.1 Vapaapäivän härväämistä

Vapaapäivä on ollut viime aikoina mulle hämärä käsite. Nytkin viikonloppu suhahti duunissa, jonka jälkeen oli yksi huikea vapaa. No tulevilla viikoilla tilanne korjaantuu pidemmillä vapailla :-)

Taas kerran tuli edellisyönä tapitettua urheilua töllöttimestä aamuyön tunneille. Normi rytmi on kuitenkin muodostunut sellaiseksi, että kauheen pitkään ei osaa nukkua. Kymmeneen asti vedin kuitenkin sikeitä ja heräsin ihan hillittömässä koomassa. Suunnitelma päiväksi oli vetää reipasta lenkkiä, mutta vilkausu ulos muutti sitä. Lunta tuli nimittäin taivaan täydeltä ja sitä oli tullut ilmeisesti pitkin yötä, koska sitä riitti ainakin nilkkoihin asti kun rämmin hakeen aamun lehtee pihatietä pitkin. Luvassa siis lumitöitä ja runsaasti. Nakkasin aamupuurot ja muut sörsselit tuulen suojaan, jonka jälkeen vedin olohuoneen lattialla jonkinmosta pientä kuntopiiriä. Jumppasin lähinnä vatsa, selkä ja kylkiihaksia. Tämän jälkeen lähin kolan ja lumilapion kanssa pihalle hillumaan. Tässäkin sai jo kunnon hien pintaan, ennen kuin piha alkoi olla liiasta lumesta vapaa.

Päivällä piti käydä keskushammashoitolassa hampaat kuvauttamassa. Taas pitäs kuulemma viisaudenhammas repiä. Aiemmin niitä on jo parikin lähtenyt ja sillon sanovat et tän yhen pitäis kasvaa siellä niin siististi ettei sitä tarvii repiä, mutta nyt se onkin kääntynyt kohti poskea ja rouhii ikävästi limakalvoja. Niinpä on sitten ensi viikolla taas operaatiota tiedossa.

Lumen tulo ei lakannut, kun vasta illan suussa. Pyörätiet näytti niin pöpperöisiltä, että en lähtenyt sinne sätkimään, vaan menin sen sijaan tekemään hiihtoreenin. Se sujuikin aika mallikkaasti. Porukkaa oli käynyt päivän mittään jo sen verran hiihtelemässä, että ladut oli aika hyvin auki. Kajaanilaiset taitaa olla aika aktiivisia hiihtäjiä, tai siltä musta ainakin tuntuu. Taas on uusi viikko alkanut.

Päivän reenit siis oli:

AM: pientä kuntopiiriä kotosalla, noin 30min.
PM: tunti perinteistä hiihtoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti