sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Viikot 44 ja 45

Ma 26.10; i: keskivartalojumppa ja 14km
Ti 27.10; i: 14km, sis. 5km tv-kova
Ke 28.10; lepo
To 29.10; lepo
Pe 30.10; lepo
La 31.10; lepo
Su 1.11; lepo

Viikko 44: juoksua yht 28km

Alkuviikosta sentään kävin pari lenkkiä tekemässä, muutoin lusmuilin urheilemisesta tehokkaasti. Koetin tiistaina juosta kovempaa. Kerta kaikkiaan kamalaa menoa. Vauhti oli tuskin edes reippaan puolella, mutta kovalta se kyllä tuntui. Keskiviikkoilta vierähti kokouksessa ja torstaina ajelin Seinäjoelta Turkuun. Perjantaina lensimme sitten Maijan kanssa Lontooseen. Lauantaina tuli istuttua pubissa katsomassa rugbyn MM-finaalia. Viikko huipentui sunnuntaina Wembleyllä pelattuun NFL-matsiin Kansas City Chiefs vs. Detroit Lions. Oli kyllä upea kokemus. Wembley oli loppuun myyty, eli paikalla 85000 katsojaa. Jenkkifutis on Briteissä noussut jopa niin kovaan suosioon, että NFL on alkanut tosissaan miettimään joukkueen perustamista Lontooseen. Siihen on tietty vielä matkaa, mutta varmaa on että matseja kaupungissa pelataan jatkossakin. Tänä ja viime kautenahan Wembleyllä on ollut peräti 3 peliä. Jos Green Bay sattuu tulevina vuosina saapumaan Lontooseen, lähden kyllä uudelleenkin katsomaan.

Ma 2.11; lepo
Ti 3.11; lepo
Ke 4.11; p: keskivartalojumppa. i: 16km
To 5.11; lepo
Pe 6.11; i: 14km
La 7.11; i: 11km
Su 8.11; p: 2h pihatöitä. i; keskivartalojumppa ja 11km, sis. 4km tv-reipas

Viikko 45: juoksua yht. 52km

Maanantaina haahuilimme yhä Lontoossa. Reissulla tuli kyllä juotua olutta ihan riittävästi ja syötyä rasvaista ruokaa vieläkin enemmän. Olo olikin kunnolla pöhöttynyt kun palasin Suomeen myöhään tiistai-iltana. Maija lensi Lontoosta vielä työreissulle Düsseldorfiin. Keskiviikkona koetin sitten palata ruotuun viikon totaalilusmuilun jälkeen. Juoksin entisen työkaverini kanssa Turussa lenkin ja hän onkin päässyt äitiyslomansa lälkipuliskolla todella hyvään kuntoon.

Torstaina ajelin Jyvskylään. Tapasin siellä pari opiskeluaikaista kaveria, joiden kanssa turistessa meni koko ilta. Hyvä syy siis jättää taas lenkki väliin ;) Perjantaina menin tekemään tenttiä Jyvsäkylän ylipistolle, johon oli tullut luettua todella kehnosti. Raavin tekstiä paperille minkä vain osasin ja toivon sen riittävän läpimenoon. Tämä olisi ainoa pääaineen kurssi joka minulta puuttu maisterinpapereita silmällä pitäen. Olin kyllä suorittanut 9v. sitten kaikki pääaineeni kurssit, mutta yliopisto mokoma on mennyt lisäämään vaatimuksiin jonkun uuden pakollisen kurssin, jota ei tunnetukaan vielä kun edellisen kerran leikin opiskelijaa.

Tentin jälkeen ajelin äipän luo Keuruulle jossa olin lauantaihin saakka. Tulipa tehtyä lenkkikin vanhoissa tutuissa maisemissa. Lauantaina sitten huristelin takaisin Seinäjoelle. Tulipa tässä puolessatoista viikossa reissattua ympäriinsä. Turussa ei onneksi olekaan enää paljoa tavaraa, mutta siellä tulee varmaan vielä muutama kerta käytyä kun myymämme läävä pitää luovuttaa lopullisesti joulukuun alussa. Treenamaankin pitäisi nyt oikeasti alkaa. Paino lähentelee kesäisiä huippulukemia ja tämänpäiväinen muutaman kilsan hieman tavallista kovempivauhtinen juoksu tuntui aivan tv-reippaalta jollaiseksi sen sitten merkkasinkin. Laitoin treeniksi myös päivän pihatyöt, sen verran hiki hatussa tuli ulkona heiluttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti