sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Viikko 48

Ma 23.11; i: pieni kuntopiiri
Ti 24.11; a: 7km. i: 14km. Yht. 21km
Ke 25.11; i: 10km
To 26.11; a: 7km
Pe 27.11; lepo
La 28.11; lepo
Su 29.11; p: keskivartalojumppa. i: 13km

Viikko 48: juoksua yht. 51km

Aikamoista autossa istumista oli koko loppuviikko. Menin työkaverin kyydissä Turkuun jo torstaina. Siellä ohjelma oli selvä: tyhjentää Turun kämppä lopullisesti ja luovuttaa se uusille ostajille. Koska käytössäni oli vain oma suht pieni peräkärry, veimme Maija veljen luo Saloon yhden ison nojatuolin ja Maijan polkypyörän. Näin ajattelimme, että saamme loput romut mahtumaan yhteen kuormaan + yhteen autolastiin, koska Maijan piti vielä palata Turkuun joka tapauksessa töiden lopetuksen takia. No näinhän ei todellakaan käynyt. Romua löytyi vielä sen verran runsaasti että hyvä kun mahtuivat kahteen kuormaan. Veimme siis perjantaina ekan kuorman Turusta Seinäjoelle. Sitten ajoimme lauantaina takaisin Turkuun. Siellä lastasimme loput romut kyytiin, luovutimme kämpän uusille asukeille ja meikä lähti suhaamaan kohti Seinäjokea saman tien Maijan jäädessä vielä Turkuun maanantaihin saakka. Autossa istumista tuli siis aika rapsakasti, mutta nyt kaikki muuttopuuhat ovat onneksi takana päin.

Tätä viime aikojen umpilusmua treenaamista ei nyt voi kokonaan minkään muuttopuuhien syyksi laittaa. Vaikka nyt pe ja la menikin aamusta iltaan kamoja roudatessa ja autolla ajellessa, voi yleisesti viime viikkojen "treenien" perusteella kysyä, podenko jonkinasteista motivaation puutetta?! Jotenkin vaan olen töiden jälkeen jumittunut helposti sohvalle löhöämään ja lenkille lähtö on tuntunut todella vaikealle. Lisäksi juoksu on usein tuntunut todella raskaalle raahustamiselle, mutta tämähän ei tunnetusti ainakaan löhöämisellä parane. Myönnän sellaisen treeni-innon loistavan tällä hetkellä poissaolollaan. Luulisi pitkän vammakauden jälkeen innon olevan tapissaan, mutta ei. Olen kyllä koettanut kehitellä aina "hyviä" syitä velttoiluuni. Pitkiksi venyneet työpäivät, pimeys, surkea keli, muuttopuuhat jne. Ai parnas - nyt noita muuttopuuhia ei voi enää käyttää... Olen kyllä suunnitellut juoksvani kympin kisoja jo kevättalvella ja keväällä puolimaratoninkin, joten pitänee jotenkin ryhdistäytyä.

Ensi viikolla on perjantaina vielä "kauden" toiset ja myös viimeiset pikkujoulut. Nehän nyt ovat todella hyvä syy passata treenit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti