sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Viikko 43

Ma 19.10; i: 9km
Ti 20.10; i: 13km
Ke 21.10; i: tunnin hieronta ja keskivarlojumppa
To 22.10; a: 7km. i: 10km. Yht. 17km
Pe 23.10; lepo
La 24.10; i: 16km
Su 25.10; lepo

Viikko 43: juoksua yht. 55km

Velttoilua! Laiskotti jotenkin koko viikon. Maanantaina piti juosta huomattavasti piedempi lenkki. Keskiviikkona ja perjantaina oli tarkoitus juosta aamulenkit, mutta herätyskellon melutessa muutin hälytysajan myöhemmäksi ja vedin peittoa korviin. Pihalla oli pimeää ja vettäkin satoi monena päivänä. Keksin kyllä monia muitakin "päteviä" syitä pysyä kotona. Tuntuu jotenkin että tämä pimeän ajan koittaminen on laskenut vireystilan taas nolliin. Ehkäpä se on vain tilapäistä.

Tulevatkaan viikot tuskin tulevat olemaan treenillisesti kovin huimia. Lähdemme Maijan kanssa ensi perjantaina Lontooseen. Siellä kohokohta on mennä sunnuntaina katsomaan Wembleylle jenkkifutismatsia Kansas City vs. Detroit. Kyseessä on viimeinen tämän syksyn kolmesta Lontoossa pelattavasta NFL-pelistä. Lontoossa voi muutenkin olla aika hulina sillä lauantaina pelataan kaupungissa rugbyn MM-finaali. Sitäkin täytyy ehdottomasti mennä johonkin sporttipubiin tsiikaamaan. Olen jo vuosikausia ollut NFL:n fani ja viime vuosina myös rugbyä on tullut seurattua ahkerasti. Maailmanlaajuisestihan se on todella iso laji, mitä ei vain täällä Suomessa oikein tajuta. Joukkuelajeista rugby on juuri ehkä se kaikkein kovin mahdollinen. Summa summaarun, reissussa tulee varmaan katsottua hyviä matseja niin pubissa kuin stadionillakin, juotua olutta ja syötyä hyvin. Treenaamiselle en aio reissun aikana uhrata ensimmäistä ajatustakaan.

2 kommenttia:

  1. Nyt pitäisi saada vähän vauhdikkaampaakin juoksua niin alkaa peruslenkitkin kulkemaan helpommin. Siellä Lontoossa kannattaisi ehdottomasti käydä juoksemassa joku hölkkäkisa ja vaikkei vauhti mitään huippulokkaa olisikaan, saisit siitä lisää motivaatiota. Vaihtoehtoja löytyy esim. täältä: http://www.runnersworld.co.uk/events/foundevents.asp?v=2&evntTitle=&evntDate=a%3afut&distance=&county=101&area=&distanceFromHome=&evntSurface=&evntGround=&evntWheelChairAccessible=

    VastaaPoista
  2. Kiitti Timo, mutta taidan silti tulevalla reissulla panostaa urheilun katsomiseen oman tekemisen sijaan + rasvaisen pubiruoan mättämiseen ja olutpöhön hankkimiseen. Hankitaan kunnolla massaa että jaksaa sitte reenata tulevaa kautta varten ;)

    VastaaPoista