sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Viikko 30

Ma 20.7; lepo
Ti 21.7; i: 2h pensasaidan ajamista
Ke 22.7; i: keskivartalojumppa ja 9km
To 23.7; i: lonkka-, pohje- ja jalkateräjumppaa + 10km
Pe 24.7; i: 10km
La 25.7; i: 9km
Su 26.7; p: 12km

Viikko 30: juoksua yht. 50km

Postataanpa blogipäivitys jo näin sunnuntaina iltapäivällä. Pidin keskiviikkoon saakka hieman vajaan viikon taukoa juoksemisesta. Tämä tehosi ainakin jollain tavalla vaivoihin, sillä penikkataudin oireet eivät ole enää olleet yhtä kamalia. Oireetonta meno ei ole, mutta parempaan päin selvästi. Viikonlopun lenkeillä myös nivunen muistutti pariin kertaan olemassa olostaan. Tuntemusta ei voi sanoa kivuksi, mutta se oli sellainen muistutus että "älä vielä haaveile treenaamisesta". Tulihan viikkoon kilsoja peräti 50, eli hommahan alkaa mennä vallan mahdottomaksi määrän mättämiseksi ;)

Töiden lisäksi päivärytmiä on määrännyt Ranskan ympäriajon seuraaminen. Nyt tämä 3 viikon penkkiurheilun suurjuhla alkaa olla lopuillaan ja jäljellä on enää vaan nyt illalla ajettava päätösetappi. On se joka vuosi yhtä hieno tapahtuma. Varsinkin vuoristoetapit ovat kestävyysurheilun juhlaa parhammillaan. Tulevina vuosina aion kyllä vakaasti itsekin matkustaa paikan päälle vuorietappien tunnelmasta nauttimaan.

Ensi viikolla koetan jatkaa puuhastelua. Touhussa on näkyvissä pientä valoa tunnelin päässä ja pitää koettaa päästä lähemmäksi tätä valoa. Alkuviikkoon täytyy käväistä punttisalillakin ähisemässä. Nyt kun Tour de France loppuu, jää iltoihin enemmän vapaata aikaa. Ainahan sitä tosin jotain penkkiurheilua piisaa. Uinnin ja suunnistuksen MM-kisat taitavat tässä kohta alkaa, mutta niistä ei itseäni kiinnosta kuin tietyt matkat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti