sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Viikko 47

Ma 17.11; a: 4km. i: 13km. Yht. 17km
Ti 18.11; a: 4km. i: 3km + 1h 45min. punttisalireeni + 3km. Yht. 10km
Ke 19.11; lepo
To 20.11; a: 4km. i: 9km. Yht. 13km
Pe 21.11; lepo
La 22.11; lepo
Su 23.11; lepo

Viikko 47: juoksua yht. 40km

Lusmuviikko, kuten oli jo etukäteen tiedossakin. Keskiviikkona oli työporukan illallinen ja perjantaina työreissu Helsinkiin jonne lähdin jo aikaisin aamulla ja josta ehdin takaisin Turkuun vasta hieman ennen puolta yötä. Perjantaina meille oli jo työreissuni aikana tullut vanhoja opiskelukavereita kylään ja vietimme opiskeluaikaisen korttipeliporukkamme pikkujouluja. Yliopistossa meillä oli iso porukka pelaamassa Tuppea (2 vs. 2 korttipeli). Nykyisin tätä tulee enää harvoin pelattua, mutta porukasta on säilynyt vuosien läpi tietty ydinpoppoo ja kokoonnumme edelleen jonkun luo pari kertaa vuodessa pelaamaan. Pikkujouluista on muodostunut jo perinne. Lauantai menikin sitten korttia pelatessa ja virvokkeita nauttiessa. Itse asiassa touhu jatkui aika lailla sunnuntai aamuun saakka ja nyt olen lähinnä koettanut toipua.

Perjantaina tapasin Helsingissä ammattiyhdistyksemme aktiiveja. Mukavaa porukkaa. Osan tunsin toki jo ennestään, mutta tuli myös tutustuttua uusiinkin kasvoihin. Ihan hyvä koska teemmehän samaa työtä ja ajamme työntekijöidemme tärkeitä asioita. Kävi ilmi että yksi heistä on hieman kovempi juoksija, nimittäin Mauri Mäkelä, joka on juossut maratonin peräti 2:22.50. Juoksusta tulikin siinä sitten mys juttua kun porukassa oli eräs kolmaskin juoksua harrastava kaveri.

Vielä seuraavat pari viikkoa ovat reenien puolesta todennäköisesti tällaisia "reenataan kun keritään" tyyppisiä. Hyvä vaan ottaakin välillä rennosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti