sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Viikko 43

Ma 20.10; a: 4km. i: 14km. Yht. 18km
Ti 21.10; a: 6km. i: 7km + tunnin hieronta. Yht. 13km
Ke 22.10; a: 4km. i: 10km. Yht. 14km
To 23.10; a: 6km. i: 16km. Yht. 22km
Pe 24.10; a: 5km. i: 10km. Yht. 15km
La 25.10; i: 13km, sis. 1km kovaa
Su 26.10; i: 14km

Viikko 43: juoksua yht. 109km

Juoksu kulki ihan hyvin pitkin viikkoa, mutta nyt viikonlopun lähestyessä puhti jotenkin loppui totaalisesti. Jo perjantai-iltana meno oli väsyneen tuntuista. Lauantaiksi olin suunnitellut tekeväni 9km mittaisen kovan lenkin. Lompotin ensin 4km Aurajoen vartta myötäilevälle reitille ja sitten lisäsin vauhtia koneeseen. Heti alusta pitäen tunsin ettei hommasta tule mitään. Jalat oli aivan loppu eikä hengityskään oikein pelannut. Räpistelin kilometrin ja hökkäsin sen jälkeen tuon suunnittelemani reitin kotiin. Nyt sunnuntaina oli tarkoitus juosta pitkä lenkki, mutta lyhensin sitä kun ajattelin jalkojen sitä kaipaavan. Lenkki sujui kuitenkin ihmeen kevyesti.

Vaikka kovat reenit ovat jääneet todella vähiin, tai itse asiassa jopa olemattomiin, ajattelin ensi kuun puolivälissä lähteä Aktia Cuppiin ajanottajien kärsivällisyyttä koettelemaan. Ensi viikolla olisi Helsingissä tarjolla myös Runner´s High Halloween Run joka myös saattaisi kiinnostaa, mutta sinne lähteminen on aika epätodennäköistä.

2 kommenttia:

  1. Mulla on tuon Aktian suhteen samanlaiset suunnitelmat, joten voidaan ottaa yhdessä värjöttelemään joutuvien ajanottajien vihat niskaamme. Yritetään nyt kuitenkin muutama kovempi treeni tehdä ennen sitä, että helpotetaan edes hieman järjestäjien tuskaa. Suosittelen kokeilemaan joskus kovaa harjoitusta ilman kelloa niin voi ainakin kuvitella juoksevansa kovaa :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä idea! Tähän aikaan vuodesta pimeä tuo lisäksi joskus mukanaan harhakuvan, että juoksuvauhti on paljon todellista kovempaa ja sitten kun ei ole kelloa mukana kiusaamassa niin sitähän tuntee suorastaan lentävänsä.

    VastaaPoista