sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Viikko 27

Ma 30.6; lepo
Ti 1.7; i: 12km hieman tavallista reippaammin, sis. 3x100m kiihdytykset
Ke 2.7; a: 6km. i: 4km + 90min. punttisalireeni + 2km. Yht. 12km
To 3.7; a: 5km. i: 5km. Yht. 10km
Pe 4.7; a: 6km. i: 16km. Yht. 22km
La 5.7; i: 12km, sis. 11km tv-kova
Su 6.7; i: 25km

Viikko 27: juoksua yht. 93km

Edistystä. Sain viikkoon aikaiseksi sekä kovan että pitkän lenkin. Futiksen MM-kisojen takia rytmi meni heti alkuviikosta aika sekaisin. En vielä alkulohkojen aikana valvonut yömatseja lainkaan, mutta kun pudotuspelit alkoivat, oli sanomattakin selvää että matsit katsotaan tulivat ne sitten mihin aikaan tahansa. Yllättävän hyvin jaksoin valvomisesta huolimatta tehdä muutamana aamuna aamulenkinkin. Elimistön vireystila tosin ei ollut kovinkaan korkealla. Torstaina työpäivä hieman venähti enkä jaksanut illalla juosta vitosta pidempään. Tämän jälkeen loppuviikko sujuikin sitten jopa yllättävän hyvin. Kovan juokseminen ei hääviä ole, mutta eipä se parane kun tekemällä.

Nyt on penkkiurheilua menossa aivan hurjasti. Jokavuotinen kesän sohvaurheilun kohokohta Ranskan ympäriajo alkoi lauantaina. Tätä herkkua riittääkin seuraavan 3 viikkoa. Futiksen MM-kisat jatkuvat vielä siinä ohessa viikon verran. Eipä tartte suosikkeja arpoa välierissä, Euroopan puolta ilman muuta. Varsinkin ikuisena Saksan kannattajana toivon heidän todella nuijivan brassit jatkosta. Samoin on pakko liputtaa Hollantia Argentiinaa vastaan, vaikkakaan siinä ei ihan niin selkeää suosikkia mulla ole kuin toisessa parissa. Saksa voittakoon neljännen mestaruutensa, achtung fussball !!!

Aika hyvin menee muuten aikataulun puolesta Ranskan ympäriajo ja futiksen MM-kisat. Lisäksi kun MM-finaali pelataan sunnuntina 13.7 niin Tourissa alkaa vuoristoetapit 14.7. Seuravat viikot olenkin todellien sohvan orja. Siinä sivussa koetan joskus ulkoiluttaa lenkkikenkiäkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti