sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Viikko 15

Ma 7.4; a: 4km. i: 14km. Yht. 18km
Ti 8.4; a: 5km. i: 16km. Yht. 21km
Ke 9.4; i: keskivartalojumppa ja 15km
To 10.4; i: 15km
Pe 11.4; i: 17km
La 12.4; a: keskivartalojumppa
Su 13.4; lepo

Vikko 15: juoksua yht. 86km

Jatkoin ihan peruslenkkeilyn parissa. Ei kovia reenejä, eikä pitkiä lenkkejä. Tulevilla viikoilla sitten ehkäpä jo niitäkin. Viikonloppu hujahti Vantaalla vanhojen opiskeluaikaisten kavereiden kanssa. Kaverin kämpällä ei näkynyt Eurosport, mutta onneksi siinä lähellä Tikkurilassa oli sporttibaari, joka aukesi näin sunnuntainakin jo klo. 9:00 aamulla. Sinne siis ja sutena Lontoon maratonia seuraamaan. Olikin taas hieno kisa. Sen verran huikea tunnelma näyttää Lontoon maratonin reitin varrella olevan, että pakko tuonne on itsekin lähteä tulevina vuosina juoksemaan. Ehkäpä jo ensi vuoden keväänä?!

4 kommenttia:

 1. Eurosportin "kommentaattori" ei vain ole ihan hienojen kisojen vaatimalla tasolla.. Hirveitä kommentteja ja "tietoa" koko ajan...

  Milloin oli
  - "aurinko paistaa niin pahasti, ettei voi sanoa ketä tässä naisten pääjoukossa oikein juoksee",
  tai kun puhui Dibabasta ja maradebyytistä: "Hän on tosin juossut jo viime vuonna Great North Runin, mutta se ei ole maraton, ei edes lähelle sitä"
  tai "Kipsangin viimeinen kilometri 4.47, tässähän saattaa syntyä vielä uusi kurssiennätys",
  tai kun selostaja huomasi tien sivusta että on MUKA enään maili maaliin... aikaa oli kuitenkin kulunut vasta se 1.52 paukusta...

  Käsittämätöntä paskaa :D

  Tsemppiä treeneihin!! Mä povailen aloittavani juoksuharrastustani taas uudelleen toukokuun alkupuolella :)

  VastaaPoista
 2. Siis Eurosportin maratonselostushan on aina ollut vuosia jo aivan käsittämättömän huonoa. Maratonlähetykset yleensäkin ovat todella surkeita kun vertaa esim. pyöräilylähetyksiin. Kuinka vaikeaa on laittaa esim. juokseva aika kuvaruutuun?!? Pyöräilyssä tulee ruutuun relaaliajassa vieläpä kaikki erot irtiottoryhmien ja pääjoukon tai jopa yksittäisten ajajien välillä. Maratonlähetyksissä tällaisesta voi vain haaveilla. Sitten kun tosiaan pyöräilyn selostuskin on aivan huippua ja asiantuntevaa (Peter Selin), jää maratonlöhetysten taso jälkeen aivan jokaisella osa-alueella valovuosia. Z:n kanssa ollaan aiheesta lenkeillä "pari" kertaakin vuodatettu :)

  Hienoa Mikko jos pääset taas kohta juoksemaan :-) Mä koetan hyvin suurella todennäköisyydellä olla vuoden päästä Lontoon maratonin lähtöviivalla, sen verran paljon alkoi houkuttamaan kun lähetystä kisasta katsoi. Tästä lisää joskus myöhemmin...

  VastaaPoista
 3. Mitä, näyttikö eurosport miestenkin juoksua? En ole vielä nähnyt lähetystä ”nauhalta”, mutta luulen ettei TV-kuvasta tunnelma pääse (selostajasta huolimatta) oikeuksiinsa. Kun eliittinaiset starttaavat niin paljon aiemmin, eivät kaikki katsojat ole vielä siinä vaiheessa paikalla kun kamera seuraa kärkinaisia. Nyt oli Mo:n ansiosta ehkä normaaliakin enemmän katsojia, enkä muista kuin yhden kilometrin-parin pituisen pätkän missä ei ollut aivan yhtenäistä katsojarivistöä molemmin puolin katua. Muualla oli usein korvia huumaava meteli.

  VastaaPoista
 4. Siis se positiivinen puoli tämän vuoden Lontoon lähetyksestä täytyy todeta, että kerrankin miesten kisaa näytettiin ihan siedettävä määrä. Yleensä Eurosprtin lähetys on keskittynyt todella pahasti (lähes kokonaan) naisten kisaan ja miesten ratkaisut ovat jääneet totaalisesti paitsioon.

  VastaaPoista