sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Viikko 49

Ma 2.12; i: 17km
Ti 3.12; a: 6km. i: 1h 45min. punttisalireeni / koordinaatioharjoitus
Ke 4.12; i: 14km
To 5.12; a: 6km
Pe 6.12; p: 15km
La 7.12; lepo
Su 8.12; p: 15km

Viikko 49: juoksua yht. 73km

Alkuviikosta suunnittelin tekeväni tästä jo ihan oikean reeniviikon. Tiistain salireenin jälkeen vasen polvi alkoi kuitenkin hieman kipuilla. Torstain aamulenkillä kipu paheni joten katsoin aiheelliseksi jättää illan reenin kokonaan väliin. Itsenäisyyspäivän lenkin tein päivällä Porissa, osin pururatoja pitkin ja polvi tuntui taas suht normaalilta. Vaikka lepäsin lauantain, palasi kipu taas tänään juostessa muutaman kilsan jälkeen, ei kuitenkaan niin pahana etteikö tuolla nyt juosta pystyisi. Oireiltaan mokoma sopii aikalailla hyvin hyppääjän polven oirekuvaan. Täytyy koettaa hoitaa oireita jotta vaiva ei pahenisi, kylmää ja tulehduskipugeeliä nyt ainakin ensi alkuun. Pehmeämmällä alustalla juoksukin varmaan auttaisi ellei vaiva sitten rupea niin pahaksi että pitää ihan taukoa pitää juoksusta kokonaan. Juoksumatto voisi olla yksi ratkaisu vaikka juuri elvistelin Timolle mattojuoksun turhuudesta ja että en ole moista edes ajatellut.

2 kommenttia:

  1. Pitäishän sitä välillä raastaakin eikä pelkästään hölkkäillä, joten ota vaan se mattojuoksu mukaan ohjelmaan! Toivotaan että polvikipu tokenee kylmähoidolla.

    VastaaPoista
  2. Joo, pelkästään hitaasti hölkkäämällä tuun vaan entistä hitaammaksi (jos moinen on edes mahdollista). Toivon todella, että kylmähoito tehoaa polvikipuun, ei huvittais tosiaankaan pitää nyt mitään pakkolepoa juoksusta. Viimeiset puolitoista kuukautta on kuitenkin mennyt aika lailla lusmuillen, joten pitäis pikku hiljaa alkaa reenaamaankin.

    VastaaPoista