sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Viikko 28

Ma 8.7; pm: 25km
Ti 9.7; am: 10km. pm: tunnin hieronta
Ke 10.7; keskivartalo-, lonkka- ja jalkateräjumppa. pm: 12km
To 11.7; am: 6km. pm: 13km. Yht. 19km
Pe 12.7; pm. 3km + Keuruun yömaratonin 10km aikaan: 37.34 + 2km. Yht. 15km
La 13.7; am: 8km
Su 14.7; pm: 14km

Viikko 28: juoksua yht. 103km

Lomaviikko jonka aloitin pitkällä lenkillä. Keskiviikkona suuntasin Keuruulle mökkeilemään ja siellä viivyimmekin aina sunnuntaihin saakka. Sunnuntaiaamuna olikin "pakko" lähteä kotiin jotta ehti näkemään Tour de Francen huikean, legendaarisen Mt. Ventouxin huipulle päättyvän vuorietapin. Koska mökillä ei Eurosport töllöstä näy niin ajoitin reissun siten, että en missannut vuorietappeja. Suunnistuksen MM-kisoja toki tuli kateltua ja Suomen menestys olikin niissä odotettua parempaa.

Perjantai-iltana juoksin Keuruun yömaratonin yhteydessä 10km kisan. Juoksu oli alusta asti aika tahmeaa eikä auennut missään vaiheessa. Vitosen paalun ohitin ajassa 18.45 mikä ei kummoista loppuaikaa lupaillut. Loppu tulikin suht samaan vauhtia. En juuri hyytynyt, mutta eipä vauhti noussutkaan. Loppuaika oli vain 6 sekuntia parempi kun puolikkaan väliaika pari viikkoa sitten. Näin se kulku joskus vaihtelee. Lämpöä oli iltakilpailuna juostussa kisassa vielä reippaasti päälle 20 astetta, mutta pelkästään sen piikkiin huonoa aikaa ei todellakaan voi laittaa. Muuten oli mukava tapahtuma. Näin entistä luokkakaveriani Jussi Virkajärveä, joka vaikuttaa nykyään Tanskan maalla. Jussi onkin kovassa kunnossa, sillä oli aiemmin kesällä vetänyt puolimatkan triathlonissa puolimaratonin peräti 1:30. Nyt sanoi valmistautuvansa elämänsä ensimmäiseen täysmatkan Ironman kisaan, jonka aikoo kisata elokuussa Kööppenhaminassa. Tsemppiä vaan rutkasti! Paikalla oli myös muta ja Partasen Marko. Muta kipitti itseni tavoin kympin. Marko lähti myös matkaan maratonviestin toiselle osuudelle. Kertoili vaivojen vielä hieman vaivanneen, mutta toivottavasti saa harmit pian selätettyä ja taas tosireenin pariin.

Ensi viikolla juoksukilometrejä tulee varmaan vähemmän. Viikonloppu tulee kulumaan Jyväskylässä vanhojen opiskelukavereiden kanssa. Vaikka perjantai-iltana onkin tarkoitus salibandyä pelata niin muutoin liikunta jäänee aika lailla taka-alalle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti