sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Viikko 23

Ma 3.6; pm: 16km
Ti 4.6; am: 9km. pm: 90min. punttisalireeni
Ke 5.6; am: 8km. pm: 15km. Yht. 23km
To 6.6; am: 6km. pm: 9km. Yht. 15km
Pe 7.6; am: 9km. pm: 15km, sis. 5km pururataa, josta kaikki ylämäet loikka-askelin ylös. Yht. 24km
La 8.6; am: keskivartalo-, lonkka- ja jalkateräjumppa. pm: 4km + 5x800m/1x2000m/2x500m vedot, 1min. palautus vetojen välissä ja 5min. vetomatkan vaihtuessa + 4km. Yht. 15km
Su 9.6; am/pm: 25km

Viikko 23: juoksua yht. 127km

Aika raskas viikko, mutta niin sen oli tarkoitus ollakin. Maanantain lenkillä juoksu tuntui kevyeltä. Tiistaina tein sitten aika raskaan punttisalireenin joka sisälsi erityisen paljon penkille nousuja lisäpainojen kanssa ja tämä painoikin jaloissa aika lailla keskiviikon lenkeillä. Perjantaina hain terävyyttä ja lisää voimaa askeleeseen loikkimalla Isomäen pururadoilla 5km pätkän kaikki ylämäet ylös. Lauantaina tein sitten viikon vetoreenin osittain samalla pururadalla. Ilmeisesti asiat alkavat suttaantua oikeaan suuntaan, sillä edellisten päivien kovat reenit eivät juurikaan jaloissa erityisesti painaneet kun teimme tänään Z:n kanssa pitkän lenkin.

Lauantaina Lahden Jari vinttasi pyörällä Raumalta Poriin ja kävinkin syömässä lounasta ravintola Miamissa yhdessä Jarin ja Z:n kanssa. Aina mukavaa tavata samanhenkistä porukkaa, sekä turista mukavia juoksusta, muustakin urheilusta ja tietysti reeneistä. Toivottavasti Jari saa vielä polvivaivansa selätettyä ja pääsee takaisin juoksun pariin. Hyvin tuo näyttää pyöräkin kulkevan, tsemppiä vaan jatkoon!

Ensi viikolla onkin jos sitten Forssan Suvi-illan aika jonne olisi tarkoitus lähteä 10km juoksemaan. Sieltä jatkankin suoraan Jämsään Jukolan viestiä seuraamaan. Itse en suunnistamaan (taaskaan) lähde, mutta muutoin tämä legendaarinen suunnistustapahtuma vetää kyllä meikää puoleensa vuosi toisensa jälkeen. Mukavaa on lähteä kovaa kilpailua yön yli seuraamaan ja monia tuttuja samalla tapaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti