sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Viikko 17: Ajokortti hyllylle

Ma 22.4; pm: 13km
Ti 23.4; am: 7km. pm: 10km. Yht. 17km
Ke 24.4; am: 5km. pm: 9km + tunnin hieronta. Yht. 14km
To 25.4; am: 7km. pm: 60min. lihasjumppa
Pe 26.4; am: 8km. pm: 12km. Yht. 20km
La 27.4; pm: 12km
Su 28.4; pm: 26km

Viikko 17: juoksua yht. 109km

Viime vuoden puolella tuli kaahattua kotterolla kolmet sakot. Jokin aika sitten postiluukusta sitten tipahti kutsu Porin poiisilaitokselle ajokorttikäsittelyyn. Tän viikon keskiviikkona menin nöyrsästi sitten kuulemaan tuomiota. 6 viikkoa ajokieltoahan sieltä tuli niin että nasahti. Ei ollut kuulemma kaukana etteivät olisi ottaneet kortia 12 viikoksi koska yksi viime kesänä ajetuista sakoista oli niin iso ja siis lähellä kriittistä rajaa. Eipä tästä voi syyttää kun itseä kun on usein vähän turhan raskas kaasujalka. Ei kovin esimerkillistä toimintaa entiseltä poliisilta. 10.6 on päivämäärä jolloin saan hakea ajokorttini takaisin. Harmittelin jutusssa eniten sitä, että tämä tuli hieman harmilliseen aikaan. Olisivat ottaneet sen jo talvella kuivumaan koska silloin ei ollut juuri mihinkään menoja. Nyt olin suunnitellu hölkkäkisoisssa käyntiä yms. toimintaa joihin meno vaikeutui hieman. Täytyy koettaa ruinata vaimoa kyydittäjäksi :)

Reenit sujuivat tällä viikolla ihan kohtalaisesti. Viikon puolivälissä meno oli paikoin todella kankeaa, mutta loppuviikosta kulki selkeästi kepeämmin. Ensi viikolla olisi tarkolla Hunajahölkkä Harjavallassa johon harkitsen lähtemistä. Riippuu tietenkin myös siitä, ehtiikö Maija kuskaan mua, sillä kun on myös joku konserttiesiintyminen kuoron kanssa. Turkanen sentään!

2 kommenttia:

  1. Säikäyttikö ajokortin hyllytys niin ettet uskaltanut juostenkaan hurjastella, vai mihin tehot unohtuivat?

    VastaaPoista
  2. Joo, eihän sitä tiedä jos joku liputtaa juoksijalle ylinopeussakkoja pusikosta ;) Ei vaan, viikon kova reeni vain jotenkin jäi tekemättä. Puolivälissä viikkoa oli mukamas liian huono vire ja loppiviikosta en vaan viitsinyt. Seli seli... Pakko vetojakin on alka tekemään. Toukokuu koittaa eikä se vauhti itsekseen parane.

    VastaaPoista