sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Viikko 27

Ma 3.7; a: 7km. i: pientä jumppaa + 14km. Yht. 21km
Ti 4.7; i: 18km
Ke 5.7; a: 6km. i: 3km + 5x800m/5x200m, palautuksina 1min. 800m vedoissa, 5min. matkan vaihtuessa ja 30s 200m vedoissa. Yht. 17km
To 6.7; a: 3km + keskivartalojumppa + 2km. i: 12km, sis. paljon lyhyita kiihdytyksiä. Yht. 17km
Pe 7.7; a: 7km
La 8.7; i: 3km + Limingan rantalakeusjuoksu (10km): 37.09 + 2km. Yht. 15km
Su 9.7; i: 14km

Viikko 27: juoksua yht. 109km

Treenien muodossa viikkoon mahtui hyvää ja huonoa. Hyvää oli, että jaksoin juosta treenejä ihan hyvällä fiiliksellä viime viikon surkean puolimaratonin jälkeen. Erityisesti keskiviikkona todella kovassa tuulessa tekemäni vetoharjoitus lämmitti mieltä. Huonot uutiset ovat takavuosilta tuttuakin tutumpia. Nimittäin vasen polvi kipuilee taas hieman. Ei vielä mitään maata mullistavaa, mutta hienoiset hälytyskellot tämä laittoi päässä soimaan. Toivotaan, että kyse on jostain ärtymisestä, lihaskireydestä tms. asioista, eikä jostain alkavasta vammasta. Vasen polvi oli vajaa 10v. sitten oikea nemesikseni ja vielä muutama vuosi sitten tappelin sen kanssa uudelleen. En todellakaan halua noiden vuosien paluuta. Nyt pitää olla tarkkana asian kanssa.

Viikonlopuksi lähdin Ouluun, jossa oli kiva tavata sukulaisia. Heitä onkin aina hauska nähdä. Lauantai-iltana juoksin vielä Limingan rantalakeusjuoksun (virallisesti mitattu 10km). Kisa oli erinomaisesti järjestetty, kuten kaikki kisat Oulun seudulla joissa olen ollut mukana. Monet isotkin juoksutapahtumat Etelä-Suomessa saisivat ottaa näistä mallia. Reitti Limingassa on yksisuuntainen ja juoksijat kuskattii maalialueelta lähtopaikalle busseilla. Reitti on myös erittäin tasainen. Keli oli tosi lämmin, mutta sitä en pienessä mielessäni edes valita tämän kylmän kesän jälkeen. Itse kisassa lähdin liikkeelle hieman turhan rajusti ja eka 5km kulki ajassa 17.40. Tämän jälkeen vauhti kuitenkin hyytyi ja loppuaika painui päälle 37min. Erittäin mukava treenikisa kuitenkin kaiken kaikkiaan.

Ouluun menen varmaan kisaamaan taas viimeistään syyskuun lopulla juostavaan Oulujuoksuun. Samalla luonnollisesti sukulaisten tapaamista. Alla vielä kuva minusta serkun nuoremman lapsen kanssa.

Oulun keskustassa serkkuni nuoremman lapsen Amandan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti