sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Viikko 5

Ma 30.1; i: 10km
Ti 31.1; a: 5km. i: 14km. Yht. 19km
Ke 1.2; i: keskivartalojumppa
To 2.2; i: 12km
Pe 3.2; lepo (flunssa)
La 4.2; lepo (flunssa)
Su 5.2; lepo (flunssa)

Viikko 5: juoksua 41km

Köh köh köh krääh! Flunssa tuli riesaksi. Viime vuosista totuttuun tyyliin kun tauti saadaan, se saadaan oikein kunnolla.

Alkuviikosta oli vielä ihan normi olo ja käynnistin viikon suunnitellusti. Keskiviikkona oli töissä hieman tukkoinen olo, mutta suunnittelin silti vetäväni lenkin illalla. Kävi sitten niin että työpäivä venähti aika ramakan pitkäksi ja sain tästä hyvän tekosyyn vaihtaa lenkin pieneen keskivartalojumppaan kotosalla. Torstaina suuntasin työmatkalle Helsinkiin, jossa olin perjantaihin saakka. Timon kanssa viestiteltiin alkuviikosta ennen työmatkaani ja loppujen lopuksi aikataulut meni niin hyvin yhteen, että juostiin Timon luota kimppalenkki ja saunottiin lenkin päälle. Oloni oli lenkillä hieman tukkoinen, mutta hyvässä seurassa mukavia turisten juoksu tuntui sujuvan ihan mukavasti. Kiva oli nähdä pitkästä aikaa ja kuulumisia vaihtaa :) Perjantaina heräsin hotellilta todella tukkoiseen oloon. Hoitelin työjutut ja suuntasin junalla takaisin Seinäjoelle. Olo oli jo työpäivän jälkeen sellainen, että lenkkiä ei voinut edes miettiä. Nyt viikonloppuna tauti on jyllännyt kaikella voimallaan. On kuumetta, jäsensärkyä, röörit täysin tukossa ja vielä kauhea köhä päälle. Ei terve! Ehkä toisaalta hyvä sairastaa nyt eikä keväällä ilmojen alettua lämpeneen ja teiden kuivettua, jolloin pakkolepo korpeaisi huomattavasti enemmän.

Huominen maanantai on junailtu jo hyvissä ajoin vapaaksi, sillä ensi yönä klo. 1:00 aion miljoonien muiden tavoin tapittaa töllöttimestä amerikkalaisen jalkapallon kovimman sarjan NFL:n loppuottelua Super Bowlia aina aamuun saakka. Taudin paranemisen kannalta moinen rytmin käännös ja valvominen tuskin hyvää tekevät, mutta tiettyjä asioita ei uhrata ja Super Bowl livenä on yksi niistä. Tunnollisena virkamiehenä koetan saada taudin siinä määrin kuriin maanantain aikana jotta pääsen töihin tiistaina yskimään :)

2 kommenttia:

  1. Joo, mukava oli nähdä pitkästä aikaa ja spekuloida tulevia koitoksia. Toivottavasti et nyt saanut viime kevään kaltaisen flunssan uusintaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan parasta. Ei tosin kovin aurinkoiselta näytä. Keskiviikkoa eletään jo tätä viikkoa ja tauti ei ota millään lähteäkseen. Keuhkoissa rymisee siihen malliin ettei juoksua voi ajatellakaan. Turkanen sentään!

      Poista