sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Viikko 49

Ma 5.12; lepo
Ti 6.12; p: 2km + Itsenäisyysmaraton (puolimaraton, Kuopio), keskeytys 16km kohdalla + 1km. Yht. 19km
Ke 7.12; i: 12km
To 8.12; i: 90min. punttisalitreeni
Pe 9.12; lepo
La 10.12; lepo
Su 11.12; lepo

Viikko 49: juoksua yht. 31km

Maanantaina matkustin Kuopioon. Tarkoitukseni oli tavata tuttavia joita näen todella harvoin, sekä juosta tiistaina Itsenäisyysmaratonilla puolikas. Keli oli itsenäisyyspäivänä hienon aurinkoinen, mutta kylmä. Niinpä vaatetta piti kiskoa ylle oikein kunnolla. Ideani oli juosta tuo puolikas ihan hölkkäilymielellä, mutta ei onnistunut sekään. Kympin kohdalla pötsi alkoi mouruta kun kotikisssa kiima-aikana ja 13km paalulla oksensin aika rajusti. Tämäkään ei oloa helpottanut ja niin katsoin parhaaksi heittää pyyhkeen kehään 3 kierroken jälkeen kun mittarissa oli n. 16km. Näin tuli uusi merkitntä luuserointien joukkoon. En tiedä miksi meni näin. Ainakin nukuin edellisen yön surkeasti, tai siis en nukkunut jostain syystä juuri lainkaan ja aamulla oli kuuppa ihan jumissa. Tuttujen tapaaminen jäi Kuopion keikasta ehdottomasti parhaaksi anniksi :)

Keskiviikkona edellisen päivän mahavaivat olivat onneksi muisto vain ja tein lenkin ihan hyvällä fiiliksellä. Torstaina temusin punttisalilla, mutta siihen viikon tekemiset treenien muodossa jäivätkin. Perjantaina oli työpaikan pikkujoulut. Alkomahoolia tuli nautittua taas turhankin runsaasti ja kainen lisäksi vielä pitkälle aamutunneille saakka. Tästähän olen sitten veroa maksanut. Vielä nyt sunnuntainakin on ollut niin väsynyt ja nuhjuinen olo että eipä ole tehnyt mieli juuri muuta kun sohvalla maata.

Nyt olen puolitoista kuukautta lusmuillut oikein urakalla. Paino on noussut ramakasti ja kunto pudonnut kuin se kuuluisa lehmän häntä. Jospa kohta saisi taas kipinän alkaa treenailemaan. Töissäkin on kyllä hulinaa ja tekemistä tiedossa paljon, joten voipi olla että tulevana viikkona tehdään jotain jos töiltä ehditään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti