sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Viikko 48

Ma 28.11; i: 11km
Ti 29.11; i: 13km
Ke 30.11; lepo
To 1.12; i: 50min. kuntopiiri
Pe 2.12; i: 14km
La 3.12; i: 11km
Su 4.12; i: 14km

Viikko 48: juoksua yht. 63km

Sain sopivan letkeesti lenkkeiltyä. Nyt sunnuntaina lenkki kyllä tuntui paljon pidemmältä sillä keli oli kuin suoraan Siperiasta. Pyrytti lunta taivaan täydeltä ja kamala puhuri tuntui lähes kaatavan kun koetti 10cm kinoksessa pyöräteitä rämpiä.

Olin töissä vain maanantain ja tiistain, jonka jälkeen alkoivat vapaat. Töihin palaan vasta ensi keskiviikkona. Viime keskiviikkona menimme katsomaan yhden elokuvamusiikin suurimman säveltäjän Ennio Morriconen konserttia Hatrwall Arenalle. Luonnollisesti Leffafriikkien perustajajäsenten edustus tulikin olla tällaisessa konsertissa vahvaa :) Hienoa musiikkia on vanha mestari urallaan tehnyt. Tunnetuimmat Morriconen teokset ovat tietenkin Sergio Leonen legendaarista länkkäreistä kuten For a Few Dollars More, The Good, the Bad and the Ugly, sekä Once Upon a Time in the West, mutta paljon muutakin hienoa hän on ehtinyt yli 60 vuotta kestäneellä urallaan saada aikaiseksi. Konsertti oli todellakin jokaisen lantin väärti.

Leffariikkejä Hartwall Arenan baarissa Ennio Morriconen konsertin puoliajalla. Yksi mukana ollut friikki puuttuu kuvasta ja vielä muutama muukin jäsen löytyy, jotka eivät tällä kertaa päässeet paikalle.
Ensi viikolla suuntaan heti maanantaina Kuopioon, jossa on tarkoitus tavata joitakin todella harvoin näkemiäni tuttuja ja juosta myös tiistaina rennolla mielin puolimaraton Itsenäisyysmaratonilla. Enpä olekaan koskaan ennen lähtenyt tällaisella "valmistautumisella", jossa takana on reipas kuukausi lusmuilua, satunnaista juopottelua yms. Tulenkin ottamaan tosi löysästi vailla mitään aikatavoitteita. Hääviä tulosta en nyt tosin saisi aikaan vaikka revittäisin täysiä. Kisan ajaksi säätieto povaa rapsakkaa -14C pakkasta. Perjantaina on tiedossa vielä työpaikan pikkujoulut, jonka jälkeen pitäisi alkaa pikku hiljaa taas päästä kiinni jonkinlaisiin treeneihin. Kaikenlaisia suunnitelmiakin olen tässä sohvalla lojuessani pohtinut ja koetan tulevina viikkoina saada tännekin niitä hieman avattua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti