sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Viikko 8

Ma 22.2; a: 5km. i: 6km ja tunnin hieronta. Yht. 11km
Ti 23.2; a: 7km. i: 13km + lumitöitä. Yht. 20km
Ke 24.2; i: 3,5km + 5 x n.350m mäkivedot, hölkkää mäki alas sekä 1min. tauko alhaalla vetojen välissä + 3km. Yht. 10km
To 25.2; a: 6km. i: 14km. Yht. 20km
Pe 26.2; a: 4km (pääosin umpihangessa). i: 11km. Yht. 15km
La 27.2; p: tunti lumitöitä. i: 25km
Su 28.2; p: lonkka- ja jalkateräjumppaa. i: 10km suht löysästi

Viikko 8: juoksua yht. 111km

Hyvin sujunut viikko. Keskiviikon mäkivedot tuntuivat juurikin niin kamalilta kuin ajattelin. Koetin ottaa suht kevyesti, mutta henki pihisi ja pulssi hakkasi hullun raivolla ekasta vedosta lähtien. No jostakinhan nämä tempotreenitkin pitää aloittaa. Perjantaiaamuna tiet olivat totaalisesti tukossa. Lunta oli pyryttänyt niin että siinä sai tosissaan kahlata. Pientä pätkää lukuun ottamatta juoksu oli aivan umpihangessa rämpimistä. Lunta tuli vielä koko perjantain ja viikonloppuna oli edessä oikein ramakat lumityöt. Huhkinkin lauantaina päivällä lumikolan ja lapion kanssa oikein hiki hatussa. Lumityöt tuntuivat jopa sen verran kropassa että mietin, kuinkahan jaksan pitkän lenkin. Juoksu tuntui kuitenkin mukavan kevyeltä ja vasta aivan lopussa alkoi hivenen painaa.

Ensi viikolla ajattelin hiihtääkin hieman vielä kun kelit sen sallivat. Joku päivä ajattelin myös temuta hieman rautojen kimpussa salilla, mutta myös joku vauhdikkaampi lenkki tai mäkivedot mahtunevat hyvin myös ohjelmaan.

3 kommenttia:

  1. Mieshän treenaa tosissaan! Onko sulla jotain kisoja tähtäimessä keväällä?

    VastaaPoista
  2. Välillä näinkin. Vuotta kun ajattelee taaksepäin niin enemmänhän se on ollut vain lonkan vetoa, tosin pakottavista syistä. Kyllä mä joitain kisoja meinasin nyt jo keväälläkin juosta. Edellisen kisanihan olen juossut 15.11.2014, joten pitää taas verestää hieman muistoja, miten homma menikään ;) Varmaan 10km kisoilla aloitetaan ja suunnittelin puolikastakin vapun tienooseen. Mitään huimia tuloksia ei varmasti ole odotettavissa, mutta mukavaa jos pääsee ylipäänsä kisaamaan pitkästä aikaa.

    VastaaPoista
  3. Juu eipä tuo treenaaminen oikein pitemmän päälle motivoisi,jos ei välillä viivan taakse mene. Kyllä nuo kympin kisat on vaan mainioita pitempiä matkoja silmällä pitäen.

    VastaaPoista