sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Viikko 6

Ma 8.2; p: keskivartalojumppa. i: 12km, sis.8km reipas/kova kiihtyen
Ti 9.2; i: 12km hieman tavallista reippaammin
Ke 10.2; a: 6km. i: 13km. Yht. 19km
To 11.2; a: 5km. i: 11km. Yht. 16km
Pe 12.2; a: 5km. i: keskivartalojumppa ja 8km. Yht. 13km
La 13.2; i: 26km
Su 14.2; i: 13km

Viikko 6: juoksua yht. 111km

Kokonaisuudessaan hyvä viikko. Vauhdikkaampi juoksukin kulki ihan kivasti alkuviikosta. Vielä tiistaina piti juosta nastakengillä, mutta pääpyörätiet sulivat lähes täysin kelin lämmettyä reippaasti plussan puolella. Perjantaina talvi teki kuitenkin paluun, lunta satoi, sitten tiet jäätyivät ja nastarit piti ottaa taas käyttöön. Valoisuuskin lisääntyy kivasti. Nyt sunnuntaina tulin lenkiltä kotiin n. klo. 17:30 ja oli vain hieman hämärää, vaikka taivas oli paksujen pilvien peittämä. Kevät lähestyy ja treenit sujuvat, mikäs sen mukavampaa.

Laitoin maratonprojektinkin liikkeelle ja ilmoittauduin jo syksyn maratonille. H-hetki on 30.10 ja näyttämönä Dublinin maraton Irlannissa. Jotenkin vielä lisää treenimotivaatiota kun maali on jo hyvissä ajoin selvillä. Projektista ja siihen liittyvistä ajatuksista lisää myöhemmin.

3 kommenttia:

 1. No niin. Alkaa olemaan taas harjoittelun makua :-) Hyvä että tavoite on lyöty lukkoon. Toivotaan että saat ehjän putken syksyyn asti. Onhan noita ongelmia ollut jo ihan riittämiin...

  VastaaPoista
 2. No niin. Alkaa olemaan taas harjoittelun makua :-) Hyvä että tavoite on lyöty lukkoon. Toivotaan että saat ehjän putken syksyyn asti. Onhan noita ongelmia ollut jo ihan riittämiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toitotaan tosiaan että harmit olisi joksikin aikaa, tai mielellään mahdollisimman pitkäksi aikaa takana päin. Motivaatio tuntuisi olevan taas kohillaan. Jospa syksyksi saisi maratonkunnon rakennettua :)

   Poista