sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Viikko 40

Ma 28.9; a: 6km. i: 12km. Yht. 18km
Ti 29.9; i: 9km
Ke 30.9; lepo
To 1.10; i: 12km
Pe 2.10; i: kuntopiiri ja 7km löysästi
La 3.10; i: 22km
Su 4.10; p: 14km

Viikko 40: juoksua yht. 82km

Tämä jää historiaan todella positiivisena viikkona. Keskiviikko oli viimeinen työpäiväni Turussa. Nyt jo siis entiset työkaverini muistivat minua hienolla Turun kaupunikartalla. Taulun taakse olivat kirjoittaneet, että voin lähteä Turusta, mutta Turku ei lähde minusta. Taulu löysi jo tiensä uuden kämpän olohuoneen seinälle Seinäjoella. Uusi työ alkoi sitten heti torstaina. Turha tässä on mitään lomapäiviä viettää. Myös täällä uudet työkaverit vaikuttavat aivan yhtä loistavilta kuin edellisestkin ja työ tuntuu heti alkuun todella kiinnostavalta.

Torstai-iltana tuli lisää positiivisia uutisia. Kiinteistövälittäjämme lähetti ostotarjouksen Turun kämpästämme. Ostajat suostuivat muutamien puheluidenvaihtojen jälkeen vielä hieman nostamaan tarjoustaan, jonka sitten ilmoitin hyväksyväni. Näyttäisi siltä että kahden asunnon loukku jää todella lyjhyeksi tällä kertaa. Kaupat olisi tarkoitus tehdä tulevilla viikoilla, joten juhlitaan tätä sitten enemmän kun on lopullisesti mustaa valkoisella. Hyvähän tuo Turun paritalon puolikkaamme toki on, joten saa tuleva asukas mielstäni kyllä hyvän kodin itselleen.

Juoksukin tuntuisi vielä sujuvan. Tämähän pistää ihan hymyilyttämään. Tältä siis tuntuu kun saa juosta vaivoista vapaana. On tää vaan kivaa! Viikonlopun lenkeillä tosin etureidet olivat perjantain kuntopiirin jäljiltä aika jumissa, mutta kipu oli sellaista positiivista "lihakset ovat väsyneet" - kipua, eikä "jokin on hajalla" - kipua. Tätätin tunnetta on ehtinyt suorastaan kaipaamaan. Jospa tässä pääsee pikku hiljaa treenin makuun. Muuttopuuhat tuvevat joistakin tulevista viikonlopuista nipistämään aikaa pois, mutta uskon pystyväni alkaa ihan hyviä viikkoja vetämään. Täytyy muistaa pitää maltti ja treenata nousujohteisesti, kuntohan ei vielä mikään häävi ole. Lauantain puolipitkä oli muuten ensimmäinen yli 20km taaperrus sitten helmikuun alun, tarkemmin 8.2, piti oikein tarkistaa treenipäiväkirjasta. Ei muuta kuin kohti ensi vuotta, jonka päätteeksi saadaan toivottavasti revenge, SWEET REVENGE :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti