sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Viikko 38: Alisa Vainio !!!

Ma 14.9; i: 1h 45min. punttisalitreeni
Ti 15.9; a: 6km. i: 7km + tunnin hieronta. Yht. 13km
Ke 16.9; i: 14km
To 17.9; i: 13km
Pe 18.9; lepo
La 19.9; lepo
Su 20.9; a: keskivartalojumppa. i: 10km hieman tavallista reippaammin

Viikko 38: juoksua yht. 50km

Oma liikkumiseni oli tällä viikolla hieman lusmua. Aloitin ihan tehokkaasti, mutta perjantaina työkevereiden kanssa pidetyt pirskeet vesittivät treenit osittain loppuviikosta. Tosin nyt sunnuntai-iltana tehty hieman reipasveuhtisempi kymppi sujui jopa nautinnollisen kevyesti.

Sitten viikon todelliseen urheilu-uutiseen. Harvoin joku urheilija säväyttää niin että hänestä pitää ihan blogin viikkopäivityksen otsikossa mainita. Eilen kuitenkin Lappeenranna Urheilu-Miehiä edustava vasta 17-vuotias Alisa Vainio (linkki nimestä Tilastopajan urheilijan tietoihin) tempaisi maratonin Joutsenossa aikaan 2:33.24. Käsittääkseni Alisa taittoi vielä matkaa täysin yksin, eli kyseessä oli todellinen soolojuoksu. Aivan mieletön veto! Vuoden ehdoton suomalaissuoritus kaikki lajitkin huomioiden. Aika taitaa olla kautta aikojen kuudenneksi paras suomalaisnaisen juoksema maratontulos. Samalla Alisa alitti kirkkaasti Rion olympiarajan, mutta hän on vielä liian nuori päästäkseen olympiamaratonille juoksemaan. Tulevaisuus näyttää kuitenkin nuorelle lahjakkaalle juoksijalle hyvältä. Jos vain motivaatiota piisaa ja vammat eivät ala kiusaamaan, vain taivas on auki. Itse toivon Alisalle hienoja juoksuja jatkoonkin. Jalat kannattaa kuitenkin pitää maassa, myös meidän fanien omissa odotuksissaan. Liika into kun tuppaa yleensä kostautumaan ja juoksijalle itselleen ilmeneekin paineita yms. Rennosti ja positiivisella asenteella vaan eteenpäin niin hyvä siitä tulee.

2 kommenttia:

 1. Hei!


  Minun nimeni on Aino ja olen freelancer Promo logic:lla, nettimedia toimistolla. Olisimme kiinnostuneita lisäämään 2-3 lausetta ja linkin teidän sivullenne sovittuun hintaan vuodeksi.

  Olkaa hyvä ja ilmoittakaa jos tämä kuullostaa kiinnostavalta ja annan lisätietoja. Jos omistatte myös muita sivuja, olkaa hyvä ja liittäkää niiden URL osoitteet jotta voin käydä myös ne läpi mahdollista sopimusta varten.

  Kiitos ja pikaisiin kuulemiin!

  Ystävällisin terveisin

  Aino Nurminen
  nurmien.aino@gmail.com

  VastaaPoista