sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Viikko 22

Ma 25.5; i: keskivartalojumppa
Ti 26.5; i: 3km
Ke 27.5; i: kuntopiiri
To 28.5; i: 45min. crosstrainer
Pe 29.5; lepo
La 30.5; p: 4h tavaroiden kantoa muuttoapuna. i: 60min, pyöräily + varovaisesti avojaloin juoksua nurmikolla
Su 31.5; i: 3km

Viikko 22: juoksua 6km

Tiistaina päättyi 98 päivän putki ilman juoksuaskelia kun hissuttelin varovaisesti 3km. Eipä ole silti aihetta hurraahuutoihin, pikemminkin päinvastoin. Oikeaan nivuseen ja alavatsaan koski melkoisesti. Karvas totuus on että kunnon juoksu tulee olemaan etäinen haave vielä pitkän aikaa. Sakari Orava ei lainkaan liioitellut kuvatessa tätä vammaa erittäin hitaasti paranevaksi. Vaikka jänne nivusessa jo pelaakin suht hyvin, luun pinnalla ollut tulehdus ja turvotus aiheuttaa vielä harmeja repullisen.

Tärähtävä liike aiheuttaa tuskaa. Crosstreinerin ja pyörän vinttaaminen sujuu aika mukavasti. Motivaatio vaan on tällä hetkellä hieman hakusessa, tai suoraan sanottuna se on surkea. Tiedän että kuntoa ylläpitääkseen pitäisi pyörän ja crosstrainerin päällä kuluttaa paljon enemmän aikaa. Ei vaan ole huvittanut. Totuus valkeni tuon tiistain juoksukokeilun jälkeen. Saattaa mennä vielä kuukaisia ennen pääsemistä kunnon treenaamisen makuun. Hetken aikaa teki mieli koota kaikki juoksukengät jätesäkkiin ja nakata ne lähimmälle roskalavalle.

Etenen nyt niin että kokeilen juoksua aina satunnaisesti kun siltä tuntuu. Ahkera korvaavien vääntäminen ja jumppaaminen edesauttaisi varmasti toipumista, mutta en takaa motivaatiotani niihin. Juuri tällä hetkellä tympii tämän vamman kanssa taistelu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti