sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Viikko 9

Ma 23.2; a: 30min. crosstrainer, sis. 5x30s kiihdytykset. i: 60min. crosstrainer, sis. 4x4min. kovaa
Ti 24.2; i: 60min. wattbike, josta 50min. "aika-ajo tyyppisesti" kovaa
Ke 25.2; i: keskivartalojumppa + 3x100kpl. päkiällenousuja + 50min. crosstrainer, sis. 11x1min. kovaa
To 26.2; a: 30min. spinning. i: 30min. wattbike, vauhtia kiihdyttäen
Pe 27.2; a: 20min. crosstrainer. i: tunnin hieronta
La 28.2; a: pientä lonkka- ja jalkateräjumppaa. p: 15min. crosstrainer + 80min. punttisalitreeni + 25min. crosstrainer, sis. 5x30s kiihdytykset
Su 1.3; i: 60min. wattbike, hitaasti loppuakohti kiihdyttäen

Viikko 9: juoksua 0km, korvaavia aika mukavasti

Kävin viikolla mangneettikuvissa vaivoistani. Lonkkien ja nivusten alueet kuvattiin. Vielä en saanut lopullisia vastauksia vaan minulla on heti viikon alkajaisiksi maanantaina aika varattuna Sakari Oravalle tulosten kuulemista varten. Toivottavasti Sakke kertoisi hyviä uutisia ja pääsisin parin viikon päästä taas juoksemaan. Olen nyt ollut 2½ viikkoa juoksematta ja ainakaan nyt oikea vivunen on ollut lähes täysin oireeton. Huomenna olen paljon viisaampi.

Korvaavia treenejä olen jaksanut aika mukavasti. Ainoastaan perjantaiaamuna kypsytti niin että sain 20 minuutin jälkeen hommasta tarpeekseni ja lähdin töihin. Saa nähdä mikä on fiilis sitten jos telakka-aika venyy. Mitään hirmuisen pitkiä sessioita en ole jaksanut salilla veivata ja olenkin pyrkinyt tehopainotteiseen tekemiseen määrän jäädessä vähemmälle. Uskon tämän tuottavan ihan hyvän lopputuloksen noiden pyörien ja crosstrainerin kanssa. Ensi viikolla huollan myös maastopyöräni ajokuntoon.

4 kommenttia:

 1. Miltäs näyttää, joko olet viisaampi?

  VastaaPoista
 2. Valitettavasti olen viisaampi. Oikean puoleisen lantion liitoksessa on nivelside- kapselikiinnityksen irtoaminen/löystyminen, sekä repeämä. Tarkoittaa että joudun leikkauspöydälle. Leikkaus tulee näillä näkymine olemaan joskus huhtikuun puolessa välissä. Tämän jälkeen menee suunnilleen 2kk ennen kuin pääsen taas juoksemaan. Eli seuraavan kerran otan juoksuaskelia joskus juhannuksen jälkeen. Ei ole mieliala taas kovinkaan korkealla.

  VastaaPoista
 3. No onpa harmillista että joudut noin pitkälle telakalle! Mikähän moisen on voinut aiheuttaa.. Ilmeisesti kuitenkin leikkauksella tulee kuin uusi, ja kesällä uuteen nousuun!
  Mellilän järven ympäri pääsee taas kirmaamaan;)! Puhelivat että tulisi kivituhkaa radalle niin ois nopeampikin kun kuulalaakeri murske.

  VastaaPoista
 4. Veikkaisin että ainakin osittain vaiva on aiheutunut liukkaalla ja epätasaisella pinnalla juoksemisesta. Vaikka nastoilla pito on jäällä hyvä niin ne eivät auta jos jään pinta on kuin perunapelto ja mutkissa varmaan varoo jotenkin automaattisesti. Sakari Orava oli myös tätä mieltä, tosin vaiva olisi voinut tulla muutenkin. Kesällä en kyllä vielä kisaa Mellilän järven ympäri, enkä varmaan muuallakaan, mutta katsotaan syksyllä tilannetta ja sen aikaista kuntoa :)

  VastaaPoista