sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Viikko 12

Ma 16.3; i: 40km pyöräilymaantiellä + 3x100kpl. päkiälle nousuja
Ti 17.3; i: 15km pyöräily maantiellä (kumi puhkesi)
Ke 18.3; lepo (kurkku kipeenä)
To 19.3; i: 90min. punttisalitreeni
Pe 20.3; lepo
La 21.3; lepo
Su 22.3; i: keskivartalojumppa ja 40min. wattbike

Viikko 12: juoksua 0km, pyöräilyä 55km

Aloitin viikon ihan räväkästi sotkemalla aika tiukan 40km rypistyksen. Tiistaina oli tarkoitus tehdä vataavanlainen mutta kumi puhkesi pyörästä kun oli Kaarinan ja Paraisten välimaastossa. En odottanut rengasrikkoa maantiellä, mutta ilmeisesti tuo kevätsepeli on kuin lasinsirua paikka paikoin. Onneksi oli puhelin mukana. En saanut vaimoa kiinni. Työkaverini sen sijaan tavoitin. Hän toimi pelastajana ja kävi hakemassa mut pois tien varresta. Katupöly oli alkuviikosta melkoinen ja kurkku tuli aivan törkeän kipeeksi. Lepäsin keskiviikon ja oireet tuntuivatkin asettuvan. Torstaina temusin punttisalilla, mutta sitten iski laiskuus. Perjantain lusmuilun voin tosin selittää vielä pitkäksi venyneellä työpäivällä kun taas lauantaina ei vaan huvittanut tehdä mitään. Viikko päättyi kerta kaikkiaan surkealla fiiliksellä tehtyyn reeniin. Jumppasin hieman keskivartaloa ja aloin sitten polkea wattbikea. Olo oli tosi pöhöttnyt, henki pihisi jo aivan mitättömällä vastuksella eikä homma missään vaiheessa lähtenyt toimimaan. 40min jälkeen sain tarpeekseni ja lopetin vaikka suunnitelma oli vintata paljon kauemmin.

Motivaatio näihin korvaavien tekoo ei edelleenkään ole mitenkään kovin korkealla. Pyöräily on kyllä ihan kivaakin touhua joten pitää taas kerran aktivoitua. Ostin uuden takarenkaankin jonka pitäisi olla erityisen lujaa ja kestävää sorttia. Jos korvaavien teko ei maita niin seurauksena on kohta todellinen massakausi.

Sain viikolla hyviäkin uutisia. Sairaala Neosta soitettiin, että pääsen leikkaukseen jo 7.4 joten eipä tässä ole enää siihenkään kun reilut 2 viikkoa.

2 kommenttia:

  1. Pidähän se pyörä kunnossa että saat treeniä (tuo edellinen viikkohan näytti jo hyvältä). Hiekoitussepeli on tuhoisaa tavallisille renkaille, mutta pistosuojatut kestävät hyvin.

    VastaaPoista
  2. Pitää koettaa. Tosin ei tätä lusmuilua nyt aivan voi pyörän renkaan puhkeamisen syyksi laittaa ;)

    VastaaPoista