sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Viikko 1

Ma 29.12; a: 4km. i: 12km. Yht. 16km
Ti 30.12; a: 5km. i: keskivartalojumppa ja 13km. Yht. 18km
Ke 31.12; a: 4km. i: 10km. Yht. 14km
To 1.1; p: kuntopiiri. i: 13km
Pe 2.1; i: 9km
La 3.1; i: 15km
Su. 4.1; i: 13km matolla, sis. 2x2km/3x1km vedot, 500m palautus jokaisen vedon jälkeen

Viikko 1: juoksua yht. 98km

Vuosi vaihtui ja uusi alkoi. Itselleni tämä tietää myös vanhenemista, sillä olen syntynyt 30.12. Tiistaina tuli 35v. mittariin, eli nelikymppinen alkaa nyt sitten toden teolla lähentyä. Reenien puolesta sujui ihan mukavasti. Lähes kaikki lenkit piti juosta nastakengät jalassa kun keli tuppasi olemaan aika liukas. Oli ottanut perjantain lomapäiväksi ja lähdimme tuolloin Maijan kanssa Keski-Suomeen. Suuntasimme ensin Keuruulle. Maija tiputti minut Mäntäntielle Riitalahden kohdalla juoksemaan, josta sitten juoksin Keuruulle äitini luokse. Tarkoitus oli juosta hieman pidempäänkin, mutta surkea keli autojen päälle roiskuttama kuravesi vei juoksusta huumorin. Mäntäntien varressa ei ole pyörätietä vasta kun aika lähellä kaupunkia ja se oli suhteellisen pottumainen juostava näin talvella. Kuinka kummassa jaksoin sitä joskus lukioiässä tampata?! Lauantaina ajelimme sitten Jämsänkoskelle Maijan porukoiden luo. Siellä ollessamme tulee usein juostua Jämsänkoskelta Jämsään ja takaisin. Niin nytkin. Menomatkalla oli valtava myötätuuli ja takaisin tullessa sitten luonnollisesti hirveä vastapuhuri. Juoksu oli kuitenkin viikon parasta. Sunnuntaina ajelimme takaisin Turkuun. Olin suunnitellut kovempaa reeniä, mutta tiet olivat tähän tarkoitukseen liian pöpperöisiä ja liukkaita. Salille ja matolle siis. Sainkin tehtyä hyvän vetoja sisältäneen pätkän.

Olen ottanut tulevan viikon maanantain myös lomapäiväksi, eli palaan töihin vasta loppiaisen jälkeen keskiviikkona. Jospa näihin vapaisiin saisi vaikka pitkän lenkin sisällytettyä.

P.S Tuli tieto, että YLE ei enää ensi kaudella (2015-2016) näytä mestareiden liigan futista. Kyllä korpeaa ja pahasti!!! Permanto sentään! Seuraan joukkuelajeita lähinnä kahta liigaa todella intensiivisesti: jenkkifutiksen NFL:lää ja futiksen mestareiden liigaa. Jälkimmäistä varten ei vielä toistaiseksi ole tarvinnut välttämättä kanavapakettia, mutta kai tämäkin on sitten edessä. Katson kyllä satunnaisesti muitankin Euroopan futissarjoja, joten näkeepä niitäkin sitten. On tämä vaan niin tympeää kun kohta pitää olla miljoona eri pakettia, jos meinaa kaiken haluamansa hähdä kotisohvalta. Eurosport pitää olla tietty aina lisäkavavana, jotta maratonit ja pyöräilyt näkyy. Todennäköisesti kaivan kiltisti kuvetta koska olen niin urheilufriikki, mutta korpeaa se silti!

3 kommenttia:

  1. Meikä harrastaa välillä samanlaista autosta ulos ja loppumatka juosten,kun mennään Keuruulle anoppilaan:)

    VastaaPoista
  2. Niin sulla on siis anoppila Keuruulla? Itse olen sieltä kotoisin ja maisemat sen myötä aikas tuttuja ensimmäisen 20v. eloni ajalta :)

    VastaaPoista
  3. Jep! Vaimoni on kotoisin sieltä. Siellä on mainiot ja rauhalliset lenkkeily väylät,mutta kovin syrjäisille metsäteille en ole uskaltautunut lähteä karhuja kohtaamaan:)

    VastaaPoista