sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Viikko 10: Tervetuloa kevätaurinko!

Ma 4.3; am: 7km. pm: 12km. Yht. 19km
Ti 5.3; am: 6km. pm: matolla 4km verkka + 6km tv-reipas + 2km verkka. Yht. 18km
Ke 6.3; pm: 80min. punttisalireeni
To 7.3; am: 8km. pm: 17km. Yht. 25km
Pe 8.3; am: 5km. pm: 11km. Yht. 16km
La 9.3; am: keskivartalo-, lonkka- ja jalkateräjumppa. pm: 13km
Su 10.3; pm: 25km

Viikko 10: juoksua yht. 116km

Kyllä auringolla ja valoisuudella on mieleen ja kehoon vaan ihmeellinen vaikutus. Tässä kevätauringon paisteessa lakkasi kummasti hatuttamasta tämä talvi. Fiilikset on ihan päinvastaiset. Viikon puolivälistä lähtien olen ollut ihan intona tekemässä lenkkejä kun töiden jälkeenkin ehtii vielä hyvin juosta auringon paistaessa. Vähänkö hienoa, koska sydäntalvella valoisuus on perin hämärä käsite ja viime aikoina se on ollut Suomessa harvinaista muutenkin ainaisen pilviverhon takia. Ja nythän homma menee ilmojen lämpenemisen ja valousuuden lisääntyessä vain parempaan suuntaan, joten mikäs tässä elellessä ja välillä lenkkareita ulkoiluttaessa.

Viikon reenit meni ihan hyvin. Kilsoja kertyi tasan yhtä paljon kun edelliselläkin viikolla, tosin tällä viikolla jakoin huhkia vielä yhden pidemmän punttisalireeninkin. Sunnuntain pitkän tein taas Z:n kanssa kimpassa ja tällä kertaa kiertelimme hienossa auringonpaisteessa Pori - Uvila akselilla tunkkaisen mattojuoksun sijaan. Oli muuten hienoa tulla pitkältä lenkiltä kotiin kun Maija oli tehnyt hyvää ruokaa ja leipoi vielä jälkiruuaksi maukkaan pannarin marjojen ja kermavaahdon kera. Tästä ei juuri enää elo parane :) Ikuisena ahmattina ja herkkusuuna olen kyllä onnellisessa asemassa kun vaimoni on erinomainen kokki / leipuri.

Ensi viikolla reeneihin voi taas tulla hieman katkoa kun pitäisi keskiviikkona lähteä edustamaan työpaikkaamme laivaristeilylle jossa on seminaari meidän viraston ja yhteistyötä tekevien sidosryhmien kesken. Mitähän siitäkin taas tulee?! Koetan silti jossain veiheessa reenatakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti