sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Viikko 39

Ma 24.9; am: 4km. pm: 19km. Yht. 23km
Ti 25.9; am: 5km. pm: tunnin hieronta
Ke 26.9; am: 5km. pm: 2km + 90min. punttisalireeni + 3km. Juoksua yht. 10km
To 27.9; pm: 14km (todella väsynyttä menoa)
Pe 28.9; am: 5km. pm: tunti sählyn pelaamista + 6km. Juoksua yht. 11km
La 29.9; pm: 25km (ihmeen kevyttä)
Su 30.9; pm: 14km

Viikko 39: juoksua yhteensä 102km + tunti sählyä ja yksi punttireeni

Reenien puolesta ihan hyvä viikko. Sain suunnilleen tehtyä kaikki mitä olin suunnitellutkin. Kehon kieli kuitenkin kertoo, että ihan kaikki palikat eivät ole raiteillaan. Välillä on sellainen ihmeen väsynyt olo ja nyt loppuviikosta kurkku kipeytyi aika lailla. Ihmeellinen tämä kurkkukipukin. Ei tunnu tavalliselta flunssalta, sillä ei ole tukkoisuutta tai mitään vastaavaa oiretta, ainoastaan kurkku kipee. Joltakin hengitystieoireelta tämä kuitenkin haiskahtaa. Jos tämä ei mene ohi alkuviikosta, niin pitänee kävästä lekurille urputtamassa.

Juokseminenkin oli viikolla välillä todella väsyneen tuntuista menoa, mutta sitten lauantaina tehty pitkä lenkki tuntui jopa ihmeen kevyeltä. Ota tästä nyt sitten tolkkua?! Joku taudin vihulainen on kenties takataskussa, mutta ei kovin vakavan oloinen kun reeniä pystyy tekemään. Hyvä on kuitenkin selvittää sen tarkempi luonne jotta ei tulisi hölmöiltyä mitään suurempaa sairautta riesaksi.

Berliinin maratonkin juostiin tänään. Kovaa menoa oli tarjolla ja tuttujenkin juoksu sujui kai pääosin aika hyvin ainakin sen perusteella, mitä olen saanut viestien välityksellä kuulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti