perjantai 3. helmikuuta 2012

Keskiviikon ja torstain touhotukset

Ke 1.2
AM: 5km
PM: 3km + Karhuhallissa 1km verkka / 7x1000m, 200m hölkkää vetojen välissä / 1km verkka + 5km
Päivään yht. 23km

To 2.2
PM: pieni tukilihasjumppa kotona, muuten lepoa. Illalla vielä hierojalla käynti

Keskiviikkona suntasin siis Karhuhalliin. On kyllä erinomainen paikka juosta talvella, voittaa Jyväskylän Hipposhallin ja Tampereen pirkkahallin aivan 100-0. Ilmakaan ei siellä ollut lähellekään yhtä kuivaa kun juuri esim. Pirkkahallissa. Tämä johtuu pitkälti siitä, että siellä on futiskentällä kunnon tekonurmi, eikä mitään pölisevää hiekkatekonurmea tai mattoa. Kyllähän tuo täyspitkä 400m rata tuo vielä oman plussansa.

Itse vedot meni ihan mukavasti. En näin ekalla kertaa lähtenyt suotta repimään ja vedinkin niitä sellaseen 3.30-3.40 haarukkaan. Vauhtikestävyys vaan taitaa olla aika heikolla tolalla. Vaikka vedot tuntuikin tossa vauhdissa helpoilta suorittaa, niin mietin että jo 10km kisassa tulisi tässä kunnossa noilla vauhdeilla äitiä ikävä. Eilen sitten pidin ihan suunnitellun lepopäivän juoksusta ja kävin hierojalla. Saa nähä, mitä viikonloppuna tulee kehiteltyä. Riippuu vähän siitäkin, kuinka pihalla pakkanen paukkuu ja tuuli ulvoo.

2 kommenttia:

  1. Karhuhallista ei ole kokemusta muuta kuin karhu-viestin yhteydestä(lue olutta juomassa). Voin kyllä uskoa että siellä on loistavat puitteet tehdä treeniä!
    Hyvinhän noi tonnit likahti! ..."kylmiltään".

    VastaaPoista
  2. Joo, ehkä tästä vielä hyvää tulee. Pitää koettaa kerta viikkoon ehtiä tuolla hallilla talvikuukausina vierailemaan. Jospa siellä saisi hidaskin hieman nopeutta kinttuihinsa :) Puitteissa ei kyllä totta vieköön ole urputtamista.

    VastaaPoista