sunnuntai 10. marraskuuta 2019

Viikot 44-45

Ma 28.10; i: pientä pohjejumppaa + 12km
Ti 29.10; p: 9km. i: tunnin hieronta
Ke 30.10; a: keskivartaljumppa. i: 2km + 2x2km kovaa, 1km hölkkää välissä + 2km. Yht. 9km
To 31.10; lepo
Pe 1.11; p: 8km
La 2.11; p: 6km, sis. 5x100m kiihdytykset
Su 3.11; a: 1km + New York City marathon: 3:07.56 Yht. 43km

Viikko 44: juoksua yht. 87km

Maratonviikko! Normaalia maratonviikon virettä ylläpitävää juoksua pitkin viikkoa. Torstaina matkapäivä New Yorkiin, jossa pe-la viimeistelyt ja sitten sunnuntaina juoksin legendaarisen New York City marathonin. Kisa oli aivan huikea tunnelmaltaan ja miljööltään. Valitettavasti oma juoksu vaan oli todella surkea odotuksiin nähden. Tässä en ala nyt maratonia tarkemmin ruotimaan, vaan kirjoitan siitä myöhemmin tarkemman raportin.

Ma 4.11; lepo
Ti 5.11; lepo
Ke 6.11; lepo
Ti 7.11; lepo
Pe 8.11; lepo
La 9.11; lepo
Su 10.11; lepo

Viikko 45: juoksua 0km

Maratonin jälkeinen rötväysviikko Amerikan itärannikolla. Maanantai-iltana kävimme katsomassa New York Giants vs. Dallas Cowboys NFL-pelin New Yorkissa. Tiistaina sitten lähdimme Philadelphiaan, jossa oli vuorossa 2 NHL:n lätkämatsia, ensimmäinen heti tiistai-iltana, toinen sitten torstaina. Aika lailla perinteisissä maratonin jälkeisissä meiningeissähän tämä reissuviikko sujui, eli hyvin syömistä, yleistä hengailua, penkiurheilua ja juopoteltuakin kyllä tuli. Perjantaina kävimme Philadelphiasta vielä Atlantic Cityssä pyörimässä.

Nyt sunnuntaina palasimme reissusta takaisin Suomeen. Ensi viikko on vielä itselläni lomaa, mutta kaipa sitä voisi alkaa jotain treenien tapaistakin viritellä, vaikkakaan ei vielä kovin kummoisella intensiteetillä. Ajattelin ainakin alkaa hieman enemmän nyt ylimenokauden aikana tempoa rautaa punttisalilla. Jospa saisi hyvää voimateeeniä tehtyä ennen kun taas mättää kunnolla kilsoja koneeseen.

2 kommenttia:

  1. Olisko kumminkin että peruskestävyys ei vaan riittänyt? Kokonaiskilsat aika maltillisia ja varsinaisia maratonharjoitteita vähän. Vai?

    VastaaPoista
  2. Et ole vallan väärässä. Tämäkin on tulevaa ajatellen pohdinnan paikka. Mielestäni kyllä kunto oli ihan hyvä, mutta ei vain kulkenut. Juoksussahan on se hyvä puoli, että huonon tuloksen syyllisen näkee aina kun tuijottaa peiliin :)

    VastaaPoista