sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Viikko 23

Ma 5.6; lepo. i: tunnin hieronta
Ti 6.6; a: 6km. i: 12km. Yht 18km
Ke 7.6; a: 8km. i: 3km + 5x200m/4x500m/5x200m vedot, 30s palautus 200m vedoissa, 1mim. 500m vedoissa ja 5min. sarjojen välissä + 2km. Yht. 17km
To 8.6; a: 7km. i: keskivartalojumppa + 12km, sis lopussa 4x100m kiihdytykset. Yht. 19km
Pe 9.6; i: 3km + Markkinähölkkä (10km kisa): 38.27 + 2km. Yht. 15km
La 10.6; i: 12km
Su 11.6; i: 25km

Viikko 23: juoksua yht. 106km

Kylläpä hieronta tekikin kintuille alkuviikosta hyvää. Tästäkään huolimatta keskiviikon vedot eivät oikein kulkeneet. Nopeutta vain ei tahdo olla, kaipa se on hitaan ja kankean hyväksyttävä. Perjantaina ajelin Teuvalle kisaamaan paikalliseen Markkinahölkkään. Kisan starttiaika oli vasta klo. 20:00, mikä on hieman tavallisesta poikkeava aika kilpailulle, ainakin minulle. Fiilis oli muuten hyvä, mutta pötsissä myllersi ikävästi. Ilmeisesti päivällä vetämäni pihviateria ei ollut parasta mahdollista tankkausta kisaa. Hölkän reitti oli aika mielenkiintoinen. Ensin mentiin muutama kilsa metsäpolkuja pitkin. Polku oli aika juostavaa, mutta hieman piti jalkoihinsa katsoa ettei kompastunut juurakoihin. Lisäksi reitti oli paikoin niin kapea ettei edellä menevästä aina päässyt ohi. Umpihitaana lähtijänä jumituin alkukilsoilla jonoon, mutta eipä tuo pahemmin haitannut. Säästyipähän voimia alun säntäilyltä koska kulku ei tuntunut parhaalta mahdolliselta. Oikeat juoksijat, kuten Vaasan Antti Ranta-Aho, Kurikan Juha Järvelä ja kumppanit latoivat heti paukusta horisonttiin. Tielle päästyäni ohittelin porukkaa sopivasti. Erästä miekkosta jäin peesaamaan kun hänen vauhti tuntui soivalta. 7km kohdalla kaveri kuitenkin alkoi tehdä eroa ja jäin yksin henkeäni haukkomaan. Viimeiset kilsat olivat vieläpä sellaista aika upottavaa/märkää pururataa, jossa jalkojen voimatasoa mitattiin ihan mukavasti. Valitettavasti kykyä mihinkään loppuvetoon ei ollut, mutta hyvästä kovasta treenistä kisan reitti kävi kyllä todella erinomaisesti. Aika ei ollut taaskaan kovin hääppöinen, mutta en nyt mokomasta ressiä revi. Pääasia että saa hyviä treeniviikkoja tehtyä. Sunnuntain pitkän lopussa jalat tuntuivat taas todella väsyneiltä.

Nyt tarkoitus olisi jauhaa muutama viikko hyvää treeniä. Määrää sillai sopivasti tehoja unohtamatta. Seuraavan kisan juoksen 1.7 Turussa perinteisellä Paao Nurmi maratonilla, jossa tarkoitus olisi kokeilla kulkua puolimaratonilla, Mihinkään erityiseen tulosjahtiin ei ole kuitenkaan tarkoitus ryhtyä, metsästetään niitä sitten syksyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti