sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Viikko 11

Ma 13.3; a: 5km. i: 15km. Yht. 20km
Ti 14.3; a: 5km. i: 1h 45min. punttisalitreeni + 3km. Yht. 8km
Ke 15.3; lepo, i: tunnin hieronta
To 16.3; i: 15km
Pe 17.3; a: 5km. i: 4km + 8x500m vedot, 500m hölkkää vetojen välissä, paitsi 1km ennen viimeistä vetoa + 2km. Yht. 19km
La 18.3; lepo
Su 19.3; lepo

Viikko 11: juoksua yht. 62km

"Lusmuiluviikko, osa I" on ehkä osuva otsikko viikkoa kuvaamaan. Keskiviikon hieronta tuli todella tarpeeseen. Jalat olivat todella jumissa ja hierojakin ihmetteli, mitä olen oikein tehnyt. Olettaisin tähän ainakin osasyynä olevan puoliksi sulat tienpinnat. Välillä kun on liukas pätkä muutoin sulan seassa, vetää yhtä-äkkiä tapahtuva täysin erilainen askellus jalat jöötiin. Onneksi tiet alkavat nyt olla täysin sulia. Tuskanhiki puski pintaan kun hierojan runnoin koipia auki, mutta kivusta huolimatta teki kyllä gutaa. Vedot kulkivat perjantaina oletetusti, eli eivät edes välttävästi. Aivan hirveää könkköstämistä: kankeaa, hidasta ja vaikeaa! Rentous on vauhtijuoksussa vain haave, mutta eiköhän tämä tästä.

Lauantaina lähdin Helsinkiin Leffafriikkien tapaamiseen. Kävimme elokuvateatteri Rivierassa fiilistelemässä Beauty and the Beast - musikaalin, josta jatkoimme iltaa pubin ja hyvän syömisen merkeissä. Sitten tuli vielä valvottua aamutunneille mukavia höpötellen ja vanhoja muistellen :)

Friikit oluella. Ainoa mukana ollut naisjäsenemme eroaa sopivasti myös juomavalinnallaan.
Ja syömässä asiaan kuuluvalla tavalla.
 Ensi viikko menee myös treenien suhteen varmaankin aika vaisuksi. Siksi tuohon lusmuiluviikkoon olikin aihetta laittaa mukaan tuo "osa 1". Tiistai ja keskiviikko menee työreissulla, jossa on luvassa kokoustamista ym. aina iltamyöhään saakka. Sama homma on todennäköisesti perjantaina toisella työmatkalla. Määrää huomattavasti oleellisempaa toki onkin tällä hetkellä saada edistettyä kovien treenien tekoa. Kerätään kilsoja sitten myöhemmin keväällä ja kesällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti