sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Viikko 5

Ma 28.1; lepo
Ti 29.1; pm: keskivartalojumppa ja 35min. crosstraineria
Ke 30.1; pm: 15km matolla
To 31.1; pa: lonkkajumppa ja 10km matolla
Pe 1.2; pm: 2h punttisalireeni
La 2.2; pm: 21km
Su 3.2; pm: 16km hiihtoa

Viikko 5: juoksua yht. 46km, crosstraineria 35min. ja hiihtoa 16km

Maanantain ja tiistain välisenä yönä matkustettiin takaisin Dubaista kotiin. Ihan mukava matka muuten, mitä nyt reissun päätarkoitus meni päin mäntyä :) Koska maratonilla tuli tuo keskeytys, niin reenejä tulen varmaan jatkamaan kohta ihan täyttä häkää. Kunto on kerrankin näin hyvällä tasolla tähän aikaan vuodesta, joten ei pidä antaa moisen valua harakoille. Helmikuuhun tosin on myös suunniteltuna pari reissua Jyväskylään. Eka niistä pitää sisällään Tupen pelaamista (parittain pelattava korttipeli) vanhojen opiskeluaikaisten kavereiden kanssa ja siitä heti viikko eteenpäin on vaimon vanhan koulukaverin häät. Olettaisin reissujen olevan luonteeltaan (lue alkoholinkäytöltään) sellaisia, että reenejä ei kauheasti tule mietittyä ;) Muutoin aion palata kyllä arkeen reenien suhteen. Arkeen pitää palata huomenna myös sen puolesta, että loma päättyy. Amerikkalaisen jalkapallon finaali Super Bowl tosin tulee yöllä töllöttimiestä ja perinteen mukaan sen valvon aivan taatusti. Ilmoitinkin jo etukäteen, että laahustan työpaikalle joskus aamupäivän aikaan jahka selviän sängystä ylös :-)

Tiet ovat Porissa tällä hetkellä ärsyttävän liukkaat, suorastaan mahdottomat juosta. Viikolla kävinkin pitkän lihaskuntoreenin lisäksi pari kertaa mattoa ja kerran crosstraineria kuluttamassa. Eilen koukkasin Z:n autolla kyytiin ja hurautettiin Katinkurun lenkin alkupäähän. Tähän reittiin voi Porissa yleensä liukkaillakin aika hyvin luottaa ja niin tälläkin kertaa. Sitä sahattiin sitten 21km verran ja taas riitti mukavvasti juttua lenkin aikana. Tänään avasin hiihtokauden. Sukset olivat vielä kesän muuton jäljiltä pakkausessa. Läpytin perinteisellä aika tehokkaasti 16km. En tiedä näyttikö moinen tehokkaalta kun ei tuo hiihto nyt niin sujuvaa ole, mutta ainakin ajoi asiansa eli syke ja hengitys tekivät hyvin töitä. Ensi viikolla sitten jo hieman enemmän määrää. Toivottavasti tiet muuttuisivat edes osittain juostaviksi ettei tarvitsisi matolla paljoa juosta. Iltasin tulen ajelemaan autolla Katinkurun lenkille ellei muu auta.

2 kommenttia:

  1. Aika pitkiä lenkkejä pystyit jo tekemään. Mulla vielä painoi max 8km lenkitkin vähän reisissä. Ai niin, juoksinhan maratonia 2km pidemmälle :)

    VastaaPoista
  2. Jalat tuntuu jo ihan mukiinmeneviltä. Kyllä mullakin etureisiin vielä paikoin ottaa mutta rauhallinen juoksu tuntuu jopa tekevän niille ihan hyvää. Mä hyppäsin jo niin hyvissä ajoin ennen sua pois reitiltä että palautuminen on nopeaa ;)

    VastaaPoista