perjantai 25. marraskuuta 2011

Pe 25.11 Taas Suomen maaperällä

Palasin Amerikan matkalta takaisin itse asiassa jo eilen. Vuorokaudenrytmi on luonnollisestikin ollut aivan sekaisin. Viime yönä en saanut nukuttua juuri lainkaan ja tänään nukuinkin sitten aamusta pitkälle iltapäivään. Viikonlopun aikana pitäisi jotenkin päästä taas normaaliin rytmiin sillä maanantaiaamuna ei muu auta kuin vääntää ruhonsa työpaikalle.

Ajattelin, että takaisin tullessa maassa saattaisi olla jo pieni lumipeitekin, mutta täällähän onkin oikein kunnolla mittarit plussan puolella. No ei ainakaan tarvii vielä loskaisesta kelista ja liukkaista teistä kärvistellä, tosin eiköhän niidenkin aika vielä koita.

Matkalla juoksin jonkin verran, taisi tulla pariin viikkoon kilsoja yhteensä huikeet 65. Mistään reenistä ei siis voida puhua, mutta ei nyt aivan joka päivä mennyt ihan löhöilyksi. Paino tosin pääsi muutaman kilon nousemaan, sillä ikuisena ahmattina mätin ruokaa lähes lakkaamatta ja en mitään ihan pieniä annoksia. Lisäksi ruoan laatu ei todellakaan ollut mikään hedelmä / muropainotteinen, vaan aamiaisella mätettiin pekonia yms. niin paljon, että terveysintoilijat saisivat sydärin jo pelkästä ajatuksesta. Lounaalla, päivällisellä (+ lukuisilla "pienillä" välipaloilla) jatkettiin samaan tyyliin. Syöminen kun on meikän mielestä yksi kivoimmista harrastuksista ja välitän vähät mitä moinen mässääminen mun painolle tällaisilla lomilla tekee. Kyllä kilot (ehkä) sitten reenien myötä vähenee. Nyt ei jaksa enempiä kirjoitella. Tarkemmin tarinoin matkasta joskus lähipäivinä.

Jospa ensi viikolla saisi palattua jotenkin reenienkin pariin. Hierontaa tosin kaipaan kipeästi, sillä Floridan maisemissa oikea lonkan seutu alkoi kipuilla vietävästi. Toivottavasti kyse olisi vaan lihaskireydestä, eikä esim. jostain lihaspussin tulehduksesta.

2 kommenttia:

  1. Ah, se syöminen :) En voisi kuvitellakkaan että sitä pitäisi rajoittaa. Kilot lähtee juoksemalla ja jos ei lähde niin so what? Tulokset ratkaisee ei kilot ;)
    Eikun kelloa soimaan ja takaisin sorvin ääreen ;)

    VastaaPoista
  2. Kyllä, juuri näin! Syöminen on ihan liian kiva juttu rajoitettavaksi ja kello kertoo totuuden, ei peili tai puntari. Täytyy koettaa taas alkaa lenkkitossuja ulkoiluttaan :)

    VastaaPoista