sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Viikot 11 & 12

Ma 12.3; lepo
Ti 13.3; i: 90min. punttisalitreeni
Ke 14.3; a: 5km. i: 11km. Yht. 16km
To 15.3; a: 6km. i: 13km. Yht. 19km
Pe 16.3; lepo
La 17.3; lepo
Su 18.3; lepo

Viikko 11: juoksua yht. 35km

Alkuviikosta oli vielä taudin parantelua. Yhden salitreenin ja muutaman löysän lenkin sain aikaiseksi. Perjantaina lähdin Tallinnan risteilylle työpaikan ammattiyhdistyksen vuosikokokoukseen/juhlaan. Tarpeettoman paljon tuli juhlittua eikä urheilemisesta luonnollisesti tullut tällaisen episodin jälkeen mitään koko viikonloppuna. Ei pitäisi tuolla tavalla pitkin yötä hillua, mutta joskus se vaan on kivaa hyvässä seurassa.

Ma 19.3; a: 5km. i: 14km. Yht. 19km
Ti 20.3; a: 5km. i: 75min. punttisalitreeni + 6km. Yht. 11km
Ke 21.3; i: 13km, sis. lopussa 5x100m kiihdytykset
To 22.3; a: 5km. i: 12km. Yht. 17km
Pe 23.3; a: 5km. p: 9km. i: tunnin hieronta. Yht. 14km
La 24.3; lepo
Su 25.3; lepo

Viikko 12: juoksua yht. 74km

Kunhan toivuin edellisen viikonlopun yltiöpäisestä rymyreissusta, yritin taas käydä treeneihin käsiksi. Tiistai oli ihan tehokas päivä lenkkeineen ja salitreeneineen. Keskiviikoksi olin ajatellut jotain vetojen tai vauhtileikittelyn tyyppistä, mutta kylmentynyt keli oli tehnyt teistä tähän tarkoitukseen ikävän liukkaat. Myönnettäköön ettei minulla oikein ollut puhtiakaan mokomaan ja käytin tätä vain "hyvänä" tekoyynä. Torstaina ja perjantaina heitin peruslenkkejä, sekä kävin perjantaina hierojalla. Käsittely tekikin hyvää erittäin jumissa oleille jaloille.

Lauantaina lähdin heti aamusta taas Viroon. Nyt oli vuorosa Tallinnan reissu vanhan kaveriporukan kanssa. Matkaan lähti 9 äijän iloinen seurue. Tämä heti ensimmäisenä yliopistolukuvuotenani 2000-2001 alunsa saanut kaveripoppoo on edelleen pitänyt yhtä säännöllisen epäsäännöllisesti. Tässä porukassa on yleensä aina hauskaa ja niin oli nytkin. Käytiin ensin hohtogolfaamassa, jonka jälkeen suunnattiin syömään oikein pitkän kaavan mukaan hyvään ravintolaan. Sitten vielä saunomista ja yleistä hauskanpitoa aamutunneille. Vaikka alkomahoolia tuli taas runsaahkosti nautittua, ei nyt ollut sentään ihan viime viikon kaltainen maailmanlopun fiilis. Väsynyt toki olen ollut kun tänään saavuin illaksi Suomeen takaisin.

Ei terve! Nyt pitää oikeasti aloittaa treenaaminen. Eihän tällaisella lusmuilulla ja vetelehtimisellä ikinä saavuteta syksyksi kovaa maratonkuntoa. Ensi kuussa aloitan myös kisojen juoksemisen. Aivan sama kuinka kehnoja tuloksia kisoista tulee, mutta jostain se on taas lähdettävä liikkeelle. Itseänikin oikein ihmetyttää, miten tämä koko alkuvuosi on ollut näin hirveää velttoilua treenien suhteen?!? Jotenkin vaan ei ole ollut virettä tehdä kovia sessioita pätkän vertaa. Nyt on kerta kaikkiaan pakko ryhdistäytyä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti