sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Viikko 50

Ma 8.12; a: 4km. i: 13km. Yht. 17km
Ti 9.12; a: 4km. i: 13km. Yht. 17km
Ke 10.12; a: 5km. i: 16km. Yht. 21km
To 11.12; a: 4km. i: 7km ja käynti fysioterapeutilla. Yht. 11km
Pe 12.12; a: 6km. i: 7km. Yht. 13km
La 13.12; a: keskivartalojumppa. p: 14km
Su 14.12; i: 11km ja hieman lonkka- ja jalkateräjumppaa

Viikko 50: juoksua yht. 104km

Paluu ruotuun hömppäviikkojen jälkeen. Aika tahmeaa meno oli lähes koko viikon ajan. Varsinkin aamulenit olivat todella kankeaa könkköstämistä ja kolmena aamuna juoksinkin vain 4km, joka on suorin reittini kotoa töihin. Kelikin oli ulkona välillä aika mielenkiintoinen. Keskiviikkona satoi vettä kaatamalla ja tuuli oli vallan hirmuinen. Etureidet kylmenivät lenkin aikana niin että piti valella niitä suihkussa ensin suht kylmällä vedellä koska lämmin vesi tuntui suorastaan polttavalta. Viikonloppuna satoi sitten lunta tänne Turkuunkin. Lauantaina teillä ja poluilla oli sen verran pöpperöä, että unohdin suosiolla suunnittelemani vauhtileikittelyn. Nyt sunnuntaina lumi suli ensin hieman, mutta jäätyi sitten tien pintaan elohopean pudottua miinuksen puolelle. Juoksu sujui kuitenkin hyvin nastakengillä. Viikko oli tarkoitus päättää pidempään lenkkiin, mutta vatsa temppuili ikävästi. Ryteikön puolellakin piti piipahtaa eikä olo siltikään täysin helpottanut joten kurvailin lyhemmän kautta kotiin.

Ensi viikolla pitäisi koettaa tehdä jotain reippaanpaakin reeniä. Jos keli vaan jatkuu tällaisena, täytyy varmaan mennä matolle tekemään kovempivauhtiset juoksentelut.

Maratonkausikin tuli suurten maratonien osalta tänään päätökseensä kun Havaijin saarilla juostiin perinteinen Honolulun maraton. Näin ollen on taas aika vetää tilastojen puolesta kulunut maratonvuosi yhteen. Koetan saada katsaukseni julkaistua ehkä jo ensi viikolla.

2 kommenttia:

  1. Mainion maraton tilastoinnin ja spekuloinnin olit taas laatinut kestävyysurheilu sivustolle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiva jos kelpaa. Tykkään kirjoitella silloin tällöin ennakkopaketteja ja yhteenvetoja kestävyysurheiluun, erityisesti maratoniin liittyen.

    VastaaPoista