maanantai 31. lokakuuta 2011

Ma 31.10 Hyvä fiilis

AM: 5km
PM: 5km + 5km
Yht. 15km

Kylläpä juoksu onkin kiva harrastus. Sen muistaa erintoten aina tällaisina päivinä, kun juoksu sujuu kuin tanssi. Tosin tanssi mulla EI suju. Kankea könkköstäjä on ehdottomasti tanssilattialla huomattavasti parkettien partaveitseä kuvaamampi ilmaisu mun liikehdintaa kuvaamaan. No mutta nyt eksytään aiheesta. Ainakin toistaiseksi harjoittelen maratonille enkä tanssikilpailuun :-) Tien taaplaus siis sujui taas mukavasti. Meinasin juosta jopa pidempään, mutta otetaan nyt tässä vaiheessa rauhallisesti. Kyllä tuossa talven mittaan ehtii sitten lisätä viikkokilometrimääriä yllin kyllin. Pitää muistaa pitää järki mukana, vaikka joskus tietty hetken herätyksellä tehdyt reenit kuuluvat myös asiaan. Nousujohteisuus on kuitenkin kaiken A ja O. Ei pidä polttaa kylttilää loppuun turhan aikaisin.

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Viikko 43: Ihan kunnon reenimäärät

Su 30.10
PM: 10km

Viikko 43: Juoksua yhteensä 102km

Tulipa loppujen lopuksi ihan tehokas viikko. En etukäteen erityisesti ajatellut edes juosta satasta rikki tähän viikkoon, mutta loppuviikosta kulki niin hyvin, että mitä sitä turhia lojumaan. Hyvä vaan että kroppa saikin hieman tekemistä, sillä ensi viikon jälkeen jään lomille lusmuilemaan. Tähän ajanjaksoon ei välttämättä kauheasti tulekaan reenattua. Vajaan viikon päästä käyn ensin kavereiden kanssa risteilyllä ja sitten 9.11 häivyn vaimon kanssa jenkkeihin. Reissussa onkin tarkoutus viipyä 2½ viikkoa, eikä reenit ole todellakaan päällimmäisinä mielessä. Keskityn todennäköisesti syömiseen, juomiseen ja löhöämiseen, mutta enköhän sentään muutaman juoksuaskeleenkin saa toteutettua.

lauantai 29. lokakuuta 2011

Vaisu perjantai, pirteä lauantai

Pe 28.10
AM: 5km
PM: 5km + 4km
Yht. 14km

La 29.10
PM: tukilihasjumppa ja 20km

Eilen ei sujunut. Jaloissa painoi eikä oikein missään vaiheessa juoksu tuntunut edes hauskalta. Meinasin jättää jopa tuon 4km lisälenkin tekemättä, mutta pakotin itseni liikkeelle. Vaikka kipitys ilman reppua hieman tuntuikin keveemmältä, niin tukkoista laahustusta se oli silti.

Tänään oli sitten liikkeellä ihan eri ukko. Jumppasin päivällä keskivartaloa hieman ja venyttelin ohessa. Lenkille lähdin vasta klo. 18.00 illalla. Alussa oli hieman kankeaa menoa, mutta sitten alkoi sujua. Kevyttä hipsuttelua ja kilsat taittuivat mukavasti. Maha sekoili noin 8km jälkeen ja jouduin käymään puskan puolella, mutta tämän jälkeen fiilis oli entistä parempi. Oikeastaan tosi kummallinen lenkki, mutta en pistä ollenkaan pahakseni. Näin se vaan toisena päivänä tökkii ja toisena kulkee.

torstai 27. lokakuuta 2011

Hieman parempaa

Ke 26.10
AM: 5km
PM: 3km + reilun tunnin punttisalireeni + 3km
Juoksua yht. 11km

To 27.10
AM: 5km
PM: 5km + 9km
Yht. 19km

Eilen olikin jo sitten tiistain todella könkköisen juoksun jälkeen parempi fiilis. Tavallista pidempi venyttely kai hieman auttoi osaltaan asiaa. Varsinkin punttisalireenn jälkeen yllätti juoksun keveys. Myös tänään kulki suht mukavasti. 9km sakkolenkin lopussa tosin alkoi painaa, mutta se vaan osoittaa, että kunto ei ole todellakaan mikään paras mahdollinen. Tässä vaiheessa moinen ei kyllä haittaakaan, sillä kohtahan reeni uuteen vuoteen on tarkoitus kunnolla vasta aloittaa. Hyvä siis jos meno nyt tökkii, pohjalta on hyvä alkaa nousujohteisuutta sitten rakentamaan. Sitten vain kun pysyis ehjänä ja terveenä.

Terveydestä puheen ollen, mulla on viime aikoina ollut välillä ihan ihme tunne. Pää on kuin suriseva mehiläispesä ja olo ihan hömelö. Siltikään ei ole esim. juostessa ollut tunnetta mistään hengityksen vinkumisesta tai vastaavasta. Kuumetta ei ole viime viikon jälkeen ollut, eikä oikeastaan muitakaan oireita kun että nuppia kivistää toisinaan armottomasti. Mietin, olisiko niska tai hartiaseutu niin jumissa, että se aiheuttas päänsäryn. Toisaalta tää kyllä tuntuu jollain tavalla myös "flunssamaiselta". Pitänee kävästä jossain vaiheessa lekurilla, jos vaiva vaan jatkuu jatkumistaan.

tiistai 25. lokakuuta 2011

Ti 25.10 Pökkelöjalat

AM: 5km
PM: 5km + 4km
Yht. 14km

Ei hiivatti, miten oli jalat jumissa! Varsinkin etureidet oli todelliset puupökkelöt. Aamulla fiilis ei ollut ihan yhtä kamala. Töihin meno siis vielä menetteli. Sen sijaan iltapäivän juoksu ei sujunut, ei sitten ollenkaan. Etureidet oli niin tönkissä, että kakkosnelosen lannkkukin joustaa paremmin. Arvelin niiden siitä matkan myötä vertyvän, mutta ei. Kotimatka oliaivan kammottavaa takomista. "Kyllä se tästä, ei täänyt pahemmaksikaan voi muuttua", oli mun ajatukset. Niinpä viskasin repun kotiin ja lähdin lisälenkkiä tekeen. Vauhti oli todella hiljaista ja kävellessäkin hengästyy varmaan enemmän, mutta olo oli kuin maratonin vikoilla kilsoilla. 4km on todella harvoin tuntunut noin pitkältä matkalta.

Pitää koettaa vebnytellä nyt illalla hyvin. Huomiseksi suunnittelin alunperin salireeniä, mutta katsotaan nyt mitä mieltä jalat on huomenna reeneistä.

maanantai 24. lokakuuta 2011

Ma 24.10

AM: 5km
PM: 5km + 4km
Yht. 14km

Yön nukuin todella surkeasti ja aamulla olinkin ihan silmät ristissä kun piti töihin lähteä. Aamuinen juoksu sujui kuitenkin yllättävän kevyesti. Päivällä olo oli todella pöhnäinen. Hirveä kooma vaivasi eikä hellittänyt yhtään. Tuntuikin, että tauti tekee taas jotenkin tuloaan. Ulkoilmaan pääsy ja lenkuttelu helpottivat kuitenkin nupin kivistystä. Kotimatka meni hieman tunnustellessa, mutta sakkolenkillä meno oli jo ihan siedettävää. Koetan tässä vitamiineja popsia, pestä käsiä ahkerasti jne. että tauti ei nyt intoutuisi elimistööni riehumaan. Katsellaan ja kuunnellaan...

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Viikon 42 loppupuoli

To 20.10
AM: 5km
PM: 5km + 9km
Yht. 19km

Pe 21.10
AM: 5km
PM: 5km + 5km
Yht. 15km

La 22.10
lepo

Su 23.10
lepo.

Torstaina meno tuntui taas paremmalta ja pistelinkin työmatkajuoksujen päälle vielä 9km lenkin ilman mitään huonoja fiiliksiä. Perjantaina meni ihan yhtä mutkattomasti. Lauantaiammuna kuitenkin olo tuntui taas tukkoiselta ja enemmän kuin alkuviikosta. Kuumettakin oli, ei paljoa mutta sen verran, että päätin jättää reenit suosiolla väliin. Tänään ei enää ole kuumetta ollut, mutta olo ei edelleenkään ole täysin terve. Huomenna juoksen töihin, jos olo ei ole aamusta sairaan tuntuinen. Kipeänä en kuitenkaan ala mitään hölmöilemään ja lenkit saa siinä tapauksessa jäädä.

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Ke 19.10

AM: 5km
PM: 5km
Yht. 10km

Juoksin töihin ja takaisin, mutta muutapa en sitten viitsinytkään. Kurkku tuntui kotimatkalla hieman karhealta, joten katsoin paremmaksi jättää kaatosateessa sakkolenkin tekemättä. Tai selityshän se on tuokin. Ehkä en vain todella viitsinyt juosta enempää kun satoi kuin saavista kaataen. Jospa huomenna olis reippaampi mieli ja fiilis yleensäkin.

tiistai 18. lokakuuta 2011

Ti 18.10

AM: 5km
PM: 3km + tunnin punttisalireeni + 3km
Juoksua yht. 11km

Oikeestaan samanlainen fiilis kun eilenkin. Vähän tukkoinen ja "höntti" olo, mutta ei mitään isompaa. Eteenpäin, sanoi mummo lumessa.

maanantai 17. lokakuuta 2011

Ma 17.10

AM: 5km
PM: 5km + 4km
Yht. 14km

Paluu arkeen niin sanotusti. Juoksin töihin ja takaisin sekä pienen sakkolenkin. Edelleen on tunne, että on pientä flunssaa ilmassa, mutta se ei kuitenkaan ole yltynyt varsinaiseksi taudiksi. Töissä taas lisää porukkaa niiskuttaa ja köhii, joten saapa nähä joutuuko tässä vielä potemaan. Minkään pienen flunssantunteen takia en kuitenkaan ala turhaan himmailemaan, sillä mieluummin otan sitten kunnon taudin kun poden viikkotolkulla jotain säälittävää flunssanpoikasta. Kunnon tauti paranee yleensä sitten siedettävässä ajassa.

Huomenna vois työmatkajuoksujen lisäksi käydä salilla temuamassa.

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Lusmuviikko päätökseen

PM: 12km

Viikko 41: juoksua 12km

Aamulla asetuin katsomaan Amsterdamin maratonia. Vauhdikasta menoahan siellä oli taa tarjolla. Zacheuksen Tuomas soitteli maratonin aikaan olevansa Porissa ja kyseli lähtisinkö lenkkiseuraksi. Moinenhan sopi paremmin kuin hyvin. Annoin Z:lle nopeat ohjeet tulla meikäläistä lähellä olevalle Valintatalolle ja hyvinhän hän sinne navikoi. Ennen juoksemaan lähtöä tavattiin Valintatalon pihassa Toivolan Pekka, joka pyyhälsi eilen puolimaratonin Kankaanpäässä aikaan 1:07.53. Toivotettiin miehelle tsemppiä kahden viikon päästä odottavaan Frankfurtin maratoniin. Käytiin siitä Z:n kanssa vetämässä noin 55min. lenkki. Viikon tauon jälkeen juoksu tuntui taas yllättävän keveeltä ja kimpassa juostessahan juttua yleensä piisaa mukavasti. Oli kiva tavata Z ihan naamatusten, netissä kun on tullut vuosien aikana viestejä väännettyä eräitä satoja raasto.comin foorumilla.

Hipsuttelin vielä valintatalolta kotiin pikku kiepin kautta nähdäkseni erään naapurini piharatkaisua uteliaisuuttani. Lenkin jälkeen olo tuntui taa hieman flunssaiselta. Toivottasti tämä ei tiedä taudin nousua, ensi viikolla kun olisi tarkoitus palata normaaliin reenirytmiin.

lauantai 15. lokakuuta 2011

Perjantai ja lauantai

Pe 14.10
lepo

La 15.10
AM: tukilihasjumppa + pientä jalkateräjumppaa

Tatuointi alkaa olla siihen tolaan parantunut, että suunnitelmissa oli vetästä iltapäivällä jonkinmoinen lenkki. Olo on kuitenkin hieman flunssainen, joten katoin viivaammaksi jättää väliin. Ajelin sentään nurmikon, joten tuli edes hieman ulkoilua. Toivottavasti ei tulis tässä nyt mihnkään tautiin. Riski siihen on kuitenkin erittäin suuri, sillä työkaverit ovat viime aikoina köhineet kilpaa ja moni on kunnon tautiakin potenut. Lisäksi kun kävin kummipoikaa morjestamassa, niin heidänkin perhe oli taudin kourissa. Voi siis hyvin olettaa, että joku pöpö iskee meikäläiseenkin.

Huomenna pitääkin heti aamusta istua töllöttimen ääreen. Amsterdamin maraton tulee Eurosportilta suorana ja pitäähän se ilman muuta tapittaa. Eurosport on lisännyt isojen kaupunkimaratonien näyttämistä tänä vuonna, mikä on maratonfanin näkökulmasta pelkästään positiivista. Samalla saa fiilistellä maisemia, joissa ite oli viime vuonna maratonia pyristelemässä. Luulempa siitä seuraavan sellaisen lenkki-innon, että jos huomenna ei pahemmin ole taudissa, niin lenkkipolut kutsuvat.

torstai 13. lokakuuta 2011

To 13.10

lepo.

Löffäilyviikko jatkuu. Töihin ja takaisin pyörällä, sekä pieni kävelylenkki päälle,

Lekurin lausunto ja pientä jumppaa

Ke 12.10
PM: pientä tukilihasjumppaa

Heti aamusta tieni johti lekurin pakeille kuulemaan tuloksia kaikista mulle tehdyista tutkimuksista liittyen mahavaivoihini. Mahaportti on kuulemma hieman löysä, mutta ihan normien mukaisissa rajoissa. Kaikki närästyskivut ei kuulemma johdukaan siitä, vaan mun ruokatorven supistustoiminta on ajottain poikkeavaa. Tämä tarkoittaa sitä, että ruoka ei aina etene siellä niin kuin "sulavasti" kuuluisi ja se aiheuttaa kipua / poltetta. Ei mulla ruoka mihinkään juutu matkalla, mutta hieman jotain pientä poikkeavuutta oli painetesti näyttänyt. Happotasot eivät olleet mitenkään korkealla, joten mitään operaatiota mulle ei aleta tekamään, ainakaan vielä. Lääkärin mukaan uusi tähystys tulee aiheelliseksi tehdä vuoden lopussa, jotta nähdään onko ruokatorvessa tulehdusta. Jos tähystyksessä sitten havaitaan selvä tulehdus, niin tarvittavaa operaatiotakin pitää alkaa harkita, mutta jos mulla on vaan närästystä eikä tulehdusta, niin sitten sen kanssa tulisi sopivan lääkityksen kera vaan kärvistellä. Ihan hyvä uutinen siis kaikkinensa. Kyllä mä nyt närästykset ja muut kestän, varsinkin jos tietää, että niistä ei mitään vakavampaa seuraa. Harmillisia vaivojahan nuo ovat, mutta niiden kanssa on vaan elettävä. Lekuri höpisi vielä, että syönnin yhteydessä tulis välttää valtavien annosten syömistä ja vahvasti käristettyjä ruokia, kuten pekonia jne. Just joo! Toihan multa onnistuukin. Tunnetustihan olen ahmatti joka syö lähes mitä tahansa ja vieläpä paljon.

Illalla tein pientä tukilihasjumppaa töllöttimen ääressä. Tatuointi paranee hyvin joten enköhän palaa ensi viikolla lenkkeilemään. Monethan ei tuoretta tatuointia parantele juuri lainkaan tai ainakaan eivät muutamaa päivää kauempaa. Mä otan yleensä kyllä ainakin viikon iisimmin, ilman suurempaa hikoilua. Välttyy ainakin tulehduksen mahdollisuuksilta hyvin ja väritkään ei paranemisen aikana suotta haalistu. Saunaa vältä ainakin 2-3 viikkoa tänä aikana. Mun ihan ekasta kuvasta värit pääsi just alussa haalistuun kun en malttanut sitä rauhassa parantaa.

Jotain tulevaisuuden suunnitelmiakin pitää tässä juoksun suhteen alkaa kehittää ja tännekin jossain vaiheessa raapustella.

tiistai 11. lokakuuta 2011

Alkuviikon vetelehtimitä

Ma 10.10
lepo

Ti 11.10
lepo

Ei ihmeitä. Olen parannellut tuoretta tatuointia. Täytyy koettaa vaikka hieman jumpata loppuviikosta. Ensi viikolla taas juoksuaskeleita. Tulevaakin täytyy tässä suunnitella tarkemmin lähiaikoina. Kirjoittelen tännekin jahka saan jotain funtsittua.

maanantai 10. lokakuuta 2011

Viikon 40 satoa

To 6.10
AM: 5km
PM: 5km
Yht. 10km

Pe 7.10
lepo

La 8.10
lepo

Su 9.10
lepo

Viikko 40: juoksu yhteensä 40km

Torstaihin asti siis vielä liikuttiin suht normisti. Perjantaina menin sitten ottamaan uuden tatuoinnin vasempaan käsivarteen ja sitä pitää tässä nyt ainakin viikko parannella. Eihän sitä välttämättä tarviis olla täysin ilman liikuntaa, mutta en ainakaan aio hikoilla liiemmin, koska paraneminen saattaapi siitä hidastua eikä iho välttämättä ykää hyvää. On myös lisäksi virallinen syy vetää lonkkaa ja kerätä voimia uutta reenikautta varten.

Viikonloppuna unirytmikin meni aivan totaalisen sekaisin kun tuli valvottua legendaarista Havaiji Ironmania la-su välinen yö. Kannatti valvoa sillä olipahan kisa!! Aivan käsittämättömän hieno taisto, varsinkin naisten puolella. Havaiji Ironmanissa on kyllä sitä jotain. Hitto vie kun näkyis vaan vielä Suomenkin kanavilta, eikä tarviis aina ettiä jotain nuhaista nettistreamia sen seuraamiseksi. Joskus pitää kyllä ehdottomasti päästä paikan päälle kisaa seuraamaan. Hevoskuuriin lupailin tässä tarkempaa raporttiakin vääntää, joten pitää illalla koettaa naputella. Kun olin nukkunut hieman yön koomaa pois, niin penkkiurheilujuhla jatkui Chicagon maratonin merkeissä sunnuntai-iltapäivänä. Hieno kisa oli sekin ja uusia reittiennätyksiä paukutettiin.

Tää viikko jatkuu vielä varmaan lusmuillessa, joka on kyllä mulle aika luonnollinen oloitila :)

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Ke 5.10

AM: hieronta
PM: tunnin punttisalireeni

Pyöräilin aamulla hierontaan jo kasiksi. Sieltä sitten matka jatkui töihin. Työpäivän tullessa pulkkaan, fillaroin Kuntotornille rehkiäkseni jotain rautojen kimpussa. Sainkin aikaiseksi suht tehokkaan tunnin salireenin.

Huomenna vielä kipitetään töihin ja takaisin. Illallan lähden Keski-Suomeen, ensin Keuruulle ja sitten perjantaina Jyväskylään, jossa harrastan taas näitä tatuointipaheitani. Ruuskan Ella saa vasenta kättäni hieman piirrellä uuteen uskoon. Ensi viikko meneekin sitten varmaan löysäillen ja tuoretta tatuointia parannellen. Samalla on hyvä alkaa miettimään reenisuunnitelmia tulevaa kautta ajatellen.

tiistai 4. lokakuuta 2011

Ti 4.10 Havaiji Ironmanin ennakkoa

AM: 5km
PM: 5km + 6km

Kilsan mutkan kautta kotiin, muuta en jaksanut. Työpaikalta lähdin vasta klo. 18.30, mutta en mä töitä niin myöhään tehnyt. Jäin kirjoittelemaan tulevana viikonloppuna käytävään Havaiji Ironmaniin juttua ja toimitin sen Jarno "moguli" Maimoselle, joka näemmä on sen jo laittanut Hevoskuurin seivuille. Jutun voi käydä lukemassa osoitteesta www.hevoskuuri.fi 

Tuleva viikonloppua onkin oikea kestävyysurheilufanin taivas, sillä la-su yön välissä on käydään legendaarinen Havaiji Ironman, jossa TOSI kovat triathlonisiti ratkaisee paremmuutensa yhdessä rankimmista yhden päivän koitoksista kautta koko kestävyysurheilumaailman. Sunnuntaina on sitten vielä vuorossa Chicagon maraton. Kumpaakaan noista tapahtumista ei näe Suomen tv-kanavilta, ei edes maksullisilta, joten pitänee taas kerran joku nettistream etsiä. Sen verta paljon oon tuota Havaijin koitosta taas odottanu, että valvomisrupeama kohdallani on aiva saletti. Kulutetaan siis viikko alta pois ja sitten nautitaan huippu-urheilusta.

maanantai 3. lokakuuta 2011

Ma 3.10

AM: 5km
PM: 5km + 4km
Yht- 14km

Aamuisin on heräämisen aikaan jo tosi pimeää. Fiilistä ei nostanut kattoa vasten kuulunut pahaenteinen ropina. Kurkkasin ulos kodinhoitohuoneen ovesta ja vettähän siellä satoi ja satoikin oikein kaatamalla. "Nääh, se vain kastelee", oli reipas ajatukseni. Lenkkivermeet siis ylle, vaihtokamoja reppuun ja hölkkäileen kohti työpaikkaa. Ehin edetä about puoli kilsaa ja olin märkä kuin joessa uitettu. Yllättävän keveesti kuitenkin taittui 5km:n matka duuniin. Ite töissä olikin poikkeuksellisen rauhallinen päivä. Asiakkaita ei juurikaan ravannut, eikä puhelinkaan turhan usein rämissyt. Aika rauhassa sai tehdä keskeneräisiä selvityksiä.

Keli muuttui päivän mittaa täysin ja aurinko räkötti kirkkaalta taivaalta kun oli kotiin lähdön aika. Juoksu sujui aika painavasta repusta huolimatta taas hyvin. Kun sitten lähin kotoa vetään lisälenkkiä, tuli toinen ääni kelloon. Maha rupesi taas pitämään oikein kunnon konsertia kohta sitä vääntikin perin ilkeästi. Tein pikaisen päätöksen eräässä risteyksessä ja puikkasin oikoreitille kotia kohti. Matkaa tuli 4km suunnitellun 9km sijaan. Olin kuitenkin tyytyväinen, että maha ei ruennut temppuilemaan viikonlopun kisassa.

Viikko 39

Su 2.10
lepo

Viikko 39: juoksua yhteensä 62km

Sunnuntain lepäsin suisiolla, sillä tuli hieman "rentouduttua" pikkutunneille saakka oluen ym. viinaksien voimalla lauantai-iltana. En nyt todellakaan mitenkään hirveessä soosissa örveltänyt, mutta hieman sellainen hutera olo vaivasi kun kömmin sängystä sunnuntaina. Päivällä suheerasinkin vain kotihommien parissa, nurmea leikaten ja pihaa yleisesti siistien.

lauantai 1. lokakuuta 2011

La 1.10 Noormarkun Oravakymppi

AM / PM: 10km kisa, aikaan 37.00

Lähdin noin klo. 10.45 ajamaan kohti Noormarkkua. Poristahan matkaa tuli vain hieman kivenheittoa enemmän ja olin perillä yhdessä hujauksessa. Ohjelmassa oli Noormarkun Oravakymppi, joka on virallisesti mitattu 10km kisa. Tänä vuonna kuulemma Noormarkun Nopsan 70v. juhlakilpailu. Kisapaikalla oli myös Berliinin maratonilla viikko sitten hyvin juossut Jarno "moguli" Maimonen ja tulihan sitä juttua myös tuttuun tyyliin hyvin ennestään tuntemattomienkin juoksijoiden kanssa. Kyllä kaikki juoksutapahtumat on sitten hienoja, aina niissä vallitsee sellainen mukava tunnelma ja tulee uusia tuttavuuksia.

Ennen kisaa suoritin normisti pari kilsaa verryttelyksi ja koetin saada hyvän vireen ylle. Lähtölaukaus pamahti tasan klo. 12.00. Muutama juoksija karkasi heti lähdostä. Itse juoksin ekan kilsan Karran Tommin vanavedessä, kunnes totesin, että noutaja tulee mikäli siinä väkisin koettaisin roikkua. Jäin siis yksin etenemään. Yhden kaverin otin kiinni ja painoin ohi. Soolojuoksuksihan se sitten meni. Takaa ei tultu ihan imussa ja edellä ladottiin sellasta haipakkaa, että ei ollu kerta kaikkiaan mitään jakoa. Ei ole mikään eka kerta kun kukaan ei juokse mun vauhtia. Viime vuonna Länsiväyläjuoksussa oli 1200 menijää ja mä juoksin ekat 12km pääosin täysin yksin. Kai mun vauhti on niin omituista. Lopputulos oli 37.00, joka oli ihan positiivinen tulos. En ole tehnyt juuri lainkaan mitään vauhtikestvyysharjoitteita, mistään ratavedoista ja vastaavista nyt puhumattakaan. Tähän kun liittää alkukesän pitkän sairasteluista johtuneen tauon, niin pitää olla tosi tyytyväinen. Kyllä se taas tästä. Jos vaan pysyn ehjänä ja terveenä, niin ensi vuoteen aletaan suunnitella jotain maratonprojektia, tietty ennätyksen parannus mielessä.